Vali Badea, suspendat mai blând decât Ionel Ganea

miercuri, 5 septembrie 2007

Fotbalul judeţean e la modă cu indisciplină

 

Vali Badea, suspendat mai blând decât Ionel Ganea

 

• la Voiceşti, scandalurile continuă: acum nu mai sunt bătuţi oaspeţii, ci se joacă pe fals!

 

La şedinţa ordinară din această săptămână, Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea a avut mult de lucru. S-au luat în discuţie cele petrecute la meciurile ce au avut loc în weekend atât în Liga a IV-a, cât şi în Liga a V-a. Cel mai grav incident luat în discuţie a fost cel petrecut la N. Bălcescu, acolo unde, nemulţumit de prestaţia arbitrilor, finanţatorul grupării gazde, Vali Badea, a avut câteva altercaţii cu arbitrii şi observatorul.

 

Avram şi-a lovit adversarul

 

Nicolae Avram, de la Sportul Genuneni, în meciul cu AS Pietrari, şi-a lovit cu pumnul un adversar şi a primit 3 etape suspendare. La meciul Rapid Voiceşti – Inter Suteşti, oaspeţii au contestat prezenţa în teren a unui jucător care ar fi evoluat „pe fals” la echipa gazdă. Jucătorul în cauză nu s-a prezentat la finalul meciului la foaia de joc pentru a-şi da datele personale şi nici nu a fost la Comisia de Disciplină pentru a dovedi că a jucat pe bune. Astfel s-a decis ca Inter Suteşti să câştige meciul cu 3-0, la masa verde. De asemenea, pentru faptul că a trimis în teren un jucător „pe fals”, delegatul echipei Rapid Voiceşti, a fost suspendat pentru trei etape.

 

Durle şi Surdu au agresat arbitrul

 

La meciul Rapid Stoeneşti – Viitorul Buneşti, un spectator de la Stoeneşti a intrat în incinta terenului de joc, l-a bruscat şi ameninţat pe arbitrul Hoarcă, motiv pentru care comisia a decis suspendarea terenului echipei din Stoeneşti pe o perioadă de 2 etape. La meciul Lera Stroeşti – AS Oteşani, jucătorii echipei oaspete, D. Durle şi B. Surdu au lovit arbitrul asistent şi l-au scuipat pe observatorul Nicula. Pentru aceste gesturi cei doi au primit câte 6 etape de suspendare. Ion Dimoiu, de la Dinamo Şuşani, a înjurat arbitri la finalul meciului Dinamo Şuşani – Nycoil Guşoeni şi a primit trei etape de suspendare.

 

Recidivist, 12 etape

 

Cel mai grav caz luat în discuţie de comisie a fost cel petrecut la N. Bălcescu. Nemulţumit de arbitraj, Vali Badea, susţinătorul echipei Topologul N. Bălcescu, l-a alergat, încercând să-l lovească pe asistentul Bogdan Iordache şi l-a îmbrâncit pe observatorul Vasile Busuioceanu. Toate acestea s-au petrecut la finalul meciului Topologul N. Bălcescu – Luncavăţul Popeşti, meci încheiat la egalitate, 2-2. Pentru că este recidivist, Vali Badea a primit 12 etape de suspendare.

 

Unii au câte o etapă de „pauză”

 

Comisia de Disciplină a mai penalizat cu suspendarea pe o perioadă de o etapă mai mulţi jucători care au primit câte două cartonaşe galbene sau chiar unul roşu. Astfel, vor sta câte o etapă jucătorii Ov. Toader (Prima Prundeni), C-tin Codin (Olteţul Alunu), Cr. Popescu (Rapid Voiceşti), Fl. Stănescu (Inter Suteşti), I. Tancea (Ştiinţa Grădiştea), I. Niţoi (Viitorul Buneşti), C-tin Bănescu şi L. Bardac, ambii de la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe