Şpârle şi Şopârle

luni, 17 septembrie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Sâmbătă, 15 septembrie, în urma unor defecţiuni a luat foc un transformator în zona Râureni ce se află în proprietatea Transelectrica. Incidentul a dus la întreruperea furnizării energiei electrice pe platforma chimică. CET, Oltchim şi se pare şi USG au avut probleme importante cu unele instalaţii. În cele din urmă electricienii au rezolvat situaţia dar asemenea incidente, ca şi cele în care sunt afectaţi abonaţi casnici, ar trebui să aibă ca urmare plata daunelor de către cei responsabili.

•  Liberalii au început să-şi stabilească candidaţii pentru locale. În tăcere şi cu discreţie responsabili de zone efectuează sondaje pentru a vedea care dintre membri lor care-şi doresc funcţii de primar sunt preferaţi de alegători.

• Cunoaştem lipsa de caracter a unui coleg de-al nostru de breaslă dar să-l ataci pe un demnitar şi să afirmi că acesta se află în Capitală pentru a pune la cale nu ştiu ce afaceri suspecte în timp ce ştii foarte bine că omul este grav bolnav, că este internat într-un spital şi că a pierdut doi litri de sânge în urma unei hemoragii este de-a dreptul de neconceput. Josnic.

• Un traficant de băuturi alcoolice, ţigări, şi haine, toate şmanglite de români de prin market-urile europene, s-a aflat în week-end la un eveniment monden unde parcă nu ar fi avut ce să caute. Mai ales în condiţiile în care a stat la masă cu unii pe care ia trădat anul trecut.

• Doamna Clara vrea 10 miliard daune. Pentru că cineva a scris un adevăr despre ea şi despre două acte. Mai mulţi specialişti în ştiinţe juridice ne-au sugerat să-i cerem şi noi tot atât pentru că în actul de deschidere a acţiunii ne-a acuzat de fals în acte publice. Vai de mama prostovanului din cabinetul de avocatură a deputatului ţărănist care a redactat câteva pagini de citate din cărţi de specialitate şi le-a amestecat într-un amalgam halucinant de inepţii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe