ŞTIRI - fapt divers

luni, 13 august 2007

ŞTIRI - fapt divers

O Dacie a fost făcut afiş sub roţile unui tir

Şoferul unei Dacii Logan, Călin Oprea (27 ani), din Aiud-Alba a ajuns în stare de comă profundă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, după ce autoturismul său a ajuns sub roţile din spate ale unui autotir. Neadaptând viteza la carosabilul umed, pe Valea Oltului, în dreptul localităţii Câineni, Dacia a derapat şi a pătruns pe contrasens, fiind lovită de tirul condus regulamentar din sens invers de Vasile Papuc, din Timişoara. Cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Să nu vină cu mâna goală la soră, a furat ţuica şi vişinata vecinilor

Dănuţ Dascălu (26 ani), din Oniceni, sat Pustieta-Neamţ, a venit în vizită la sora sa din comuna Creţeni. Ca să nu apară în faţa rudei de sânge cu mâna goală, tânărul a dat o raită pe la câţiva localnici. Din gospodăria unuia dintre ei a furat 8 litri de ţuică şi o pompă de stropit via, iar de la un altul a “subtilizat” 20 de pachete de făină şi un bidon cu cinci litri de vişinată. Cel din urmă gospodar nici nu sesizase dispariţia bunurilor, când a fost anunţat de poliţiştii din sat că a fost călcat de hoţi. Lui Dascălu poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru furt.

Şofer de microbuz, transporta pasageri la negru

Poliţiştii din oraşul Berbeşti au tras pe dreapta pe şoferul unui microbuz, încărcat cu pasageri, microbuz marca Ford, care avea număr de Franţa. Şoferul acestuia, Polidor Anronache (40 ani), din Grădiştea nu avea licenţă de transport, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal că transportă persoane fără de deţină autorizaţie de transport. Tot în plasa poliţiştilor a picat în raidul făcut la sfârşitul săptămânii, şi Marian Olteanu (30 ani), din Berbeşti, care conducea o Dacie fără să aibă permis.

Nebunul a distrus pichetul de incendiu şi două cruci din cimitir

Preotul din parohia Berislăveşti a observat în urmă cu câteva zile, pe unul dintre localnici care a distrus pichetul de incendiu din cimitir dar şi două cruci. Părintele a anunţat poliţiştii care au stabilit că individul se numeşte Viorel Ş. (32 ani) şi este unul dintre nebunii satului, înregistrat cu acte în regulă la dispensarul din localitate. Poliţiştii îi vor întocmi dosar penal, dar urmează să vadă dacă procurorul îi va da curs sau nu, mai ales că respectivul are acte în regulă de bolnav psihic. Acesta când nu-şi mai ia tratamentul devine violent şi se dă la acte nesăbuite. Viorel Ş. este necăsătorit şi se află sub îngrijirea tatălui său.

A murit electrocutat de betonieră

Sâmbătă, poliţiştii din Lăpuşata au fost sesizaţi de medicul din cadrul Serviciului de Medicină Legală Vâlcea despre faptul că la morga Spitalului Judeţean Vâlcea se află cadavrul numitului Gheorghe Antonescu, de 26 ani, din com. Lăpuşata. Echipa operativă din cadrul Poliţiei Horezu a stabilit a stabilit că în data de 10.08.2007, ora 18.oo, persoana în cauză s-a electrocutat de la o betonieră în timp ce efectua lucrări de construcţie la locuinţa sa, familia neanunţând imediat decesul.

Grupaj realizat de Dorel ├×îrcomnicu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe