Şpârle şi Şopârle

joi, 30 august 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Mai mulţi cetăţeni din Râmnic sunt nemulţumiţi de faptul că ACVARIM practică tarife mai mari pentru asociaţiile de proprietari şi mai mici pentru fabricile de pâine şi spălătoriile auto. Nu pentru toate, doar pentru cele fidele.

 

• Câţiva liberali cu poziţii au primit deja dispoziţiile de spălare a unui contravenient. Cel care i-a făcut atâta rău primarului Mircia Gutău este acoperit acum prin fel de fel de acte de unii inconştienţi care ştiu bine că apară un derbedeu.

 

• Filtrele şi bazinul din Valea Satului, comuna Malaia, au fost acoperite de ultima viitură. Pexalul de proastă calitate ce constituia magistrala de alimentare cu apă a fost smuls. Investiţia de miliarde de lei efectuată de Alex Construct SRL s-a dus pe apa Sambetei. Ce va mai urma? Un mal de aluviuni ameninţă ultima construcţie facută de firma lui Dumitru Constantin (posesor, mai nou, de autoturism de teren Nissan, ultimul tip), tribunele la terenul de fotbal. Şcoala se exfoliază şi arată jalnic. Domnule primar, nu-l mai ţineţi în braţe pe ipochimenul parvenit!

 

• Deputatul PSD de Vâlcea, Aurel Vlădoiu, este şi preşedintele Comisiei de Prietenie cu Turcia. Nimeni nu a auzit, însă, cu ce s-a ocupat domnia sa în aceşti trei ani de mandat, în această calitate. Poate ne dezvăluie consilierii săi. Dar nu aceia, care ţin în mână …covrigul.

 

• Miercuri, la Fârtăţeşti, a avut loc o contraexpertiză pentru a stabili gradul de vinovăţie a unui şofer ce a produs în 2005 un grav accident de circulaţie. Deţinem informaţii că se încearcă deformarea adevărului. La mijloc este vorba de bani... de foarte mulţi bani. Aşa că, nu ne putem abţine să nu declanşăm o anchetă jurnalistică.

 

• Apreciem modestia unui profesionist care ştie că, uneori, telemeaua are aceleaşi calorii ca şi caşcavalul. Contează, bineînţeles, greutatea bucăţii de telemea şi de ce nu şi roşiile puse lângă strachină. Spre deosebire de alţii, nu ne deranjează bunăstarea şi prosperitatea obţinute prin tupeu. Suntem doar împotriva ilegalităţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe