INFO - administraţie

duminică, 3 iunie 2007

INFO - administraţie

 

 

Şantier pe străzile din Goranu

 

În ultima săptămână, Direcţia Administrării Domeniului Public a derulat mai multe activităţi specifice, printre care se numără plantarea a 6000 de flori la Baza de Agrement Ştrand Ostroveni şi în Parcul Zăvoi, repararea a 22 de bănci pe Calea lui Traian, a balansoarelor de la terenul de joacă din Parcul Zăvoi a altor echipamente la locuri de joacă din municipiu sau trasarea de marcaje în parcările de pe bd. Tineretului - bl. A54 - A62, de pe aleea Zorelelor - bl. C18 şi din cartierul Traian - la bl. 23, 24 şi la CT 96. S-au mai făcut reparaţii cu mixtură asfaltică (764 tone) în Goranu, pe Calea Bucureşti, pe străzile Straubing, Cella Delavrancea, Bogdan Amaru, pe Calea lui Traian şi la blocurile C13 şi 24. De asemenea, s-au montat borduri în zonele PT5, bl. A40, bl. A42/II şi bl. C12 - strada Dacia.

Licitaţii pentru locuri de joacă noi în municipiu

 

Miercuri, 6 iunie, va avea loc licitaţia deschisă pentru achiziţionarea unui lot de echipamente specifice destinate realizării unui loc de joacă la bl. A4-A5, pe bd. Pandurilor. De menţionat că în perioada următoare va avea loc o licitaţie similară pentru un alt loc de joacă ce va fi amplasat la Grădiniţa Sud din Calea lui Traian. Joi, 7 iunie, va avea loc deschiderea ofertelor pentru achiziţia şi montarea de pavele, borduri şi trepte şi tot atunci se va ţine şi licitaţia pentru închirierea Căminului Cultural Feţeni, în suprafaţă de 127,5 mp, cu un preţ de pornire de 500 lei/lună.

 

Corpul de Control al Primarului amendează „piticii“

 

Corpul de Control al Primarului a constatat în ultima perioadă mai multe contravenţii referitoare la expunerea de marfă în afara spaţiului comercial, pe care le-a sancţionat cu amenzi de câte 500 lei, firmele amendate fiind SC FLORENTIN SRL, SC SPRIN COZIA SRL, SC CLEPSIDRA SRL şi METROPOL FLORESCU SNC. Trebuie subliniat faptul că toate aceste firme sunt la a doua abatere de acest fel, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, au mai fost amendate, cu aceeaşi sumă, de către inspectorii CCP. A mai fost acordată o amendă de 1000 lei către SC 94 CAM ÎNCăL├×ăMINTE SRL pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică fără autorizaţie emisă de primar.

 

Poliţiştii comunitari au adus la buget 3.350 lei…noi

 

Poliţia Comunitară a sancţionat în ultima săptămână 24 de contravenţii, aplicând amenzi în valoare de 3.350 lei. Faptele sancţionate sunt: consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, tulburarea ordinii şi liniştii publice, cumpărarea de produse alimentare în vederea revânzării, staţionarea cu autoturismul pe spaţiul verde, expunerea autoturismului spre vânzare şi circulaţia cu bicicleta în Scuarul „Mircea cel Bătrân“. De asemenea, a fost reţinută şi predată organelor de poliţie o persoană suspectată de furt dintr-un supermarket din municipiu. În acelaşi interval de timp, patrulele pedestre mixte formate din poliţişti comunitari şi agenţi de siguranţă publică au intervenit în 38 de evenimente, au aplanat 18 conflicte, au acordat 12 amenzi în sumă totală de 750 lei şi au internat 2 minori în centre de plasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe