„îi recomand domnului primar să folosească mai des lecitină!”

miercuri, 6 iunie 2007

În sfârşit, directorul Adrian Comănescu dă răspuns acuzelor venite din partea lui Şerban de la Popeşti:

 

„Îi recomand domnului primar să folosească mai des lecitină!”

 

• tânărul arbitru vâlcean regretă că nu şi-a ţinut promisiunea de a nu mai oficia în Liga a IV-a

 

După semifinala Cupei României, faza judeţeană, disputată pe terenul II din Complexul Sportiv Zăvoi, pierdută de echipa sa, Luncavăţul Popeşti, în faţa celor de la AS Şirineasa, primarul localităţii, şi finanţatorul echipei, Costel Şerban, a lansat un atac furibund la adresa arbitrului acelui meci, directorul DSJ Vâlcea, profesorul Adrian Comănescu. Proaspăt cooptat în lotul divizionar A, ca arbitru de perspectivă, Comănescu a ţinut să facă şi câteva precizări referitoare la acuzele lui Şerban.

 

Lecitina-i la putere

 

„Aş vrea să-i sugerez domnului Şerban să folosească mai des lecitină. Dânsul spunea că echipa sa n-a câştigat nici un meci cu mine la centru. Îl informez că au fost şase partide pe care i le-am arbitrat, în trei dintre acestea echipa sa câştigând”. Şerban a mai spus că Adi Comănescu are ceva cu persoana sa din 2004 atunci când l-ar fi făcut comunist. „Nu ştiu de unde, până unde termenul acesta de comunist?! În 1989 eu aveam 15 ani şi nu prea avea vreo legătură cu politica. De fapt nici nu prea ştiam eu ce-i aia politică. Tot referitor la politică, domnul Şerban m-a făcut traseist politic. Îl informez că eu aici, la DSJ, fac doar politica sportului”.

 

„Mă mut la parter”

 

„Domnul director Adrian Comănescu ne priveşte pe toţi cu aroganţă şi ne sfidează, de parcă ar fi undeva la etajul 10, iar noi pe undeva pe jos”, spunea Şerban. „Poate domnul primar nu ştie, dar află acum că eu nu locuiesc la etajul 10, ci la etajul întâi. Dar dacă vrea domnul Şerban o să fac eforturi să găsesc o garsonieră la parter, ca să revin cu picioarele pe pământ, aşa cum vrea dânsul”, replică Adi Comănescu pe acelaşi ton.

 

„Nu-i nimic adevărat”

 

„În ziua meciului m-am întâlnit cu domnul Şerban. Era extrem de jovial şi de bine dispus. Nu înţeleg de ce nu mi-a spus atunci că nu vrea să-l arbitrez, că nu era nici o problemă! Acum văd că spune că l-a rugat pe domnul Pintilie de zeci de ori să nu mă delege pe mine la acel meci, că dânsul l-ar fi trimis la domnul Tomoiagă şi că acesta i-ar fi spus că nu poate să mă refuze pentru că eu am cerut în mod special să arbitrez meciul acesta. Nimic adevărat. Eu n-am cerut aşa ceva! Dacă se dovedeşte că am cerut eu să arbitre un singur meci, nu neapărat acesta, eu mă las de arbitraj!”.

 

Promisiune neţinută

 

Comănescu mai spune că nu are nimic personal cu Şerban, aşa cum a declarat acesta. „Ce să am cu unul care a recunoscut că nu prea se pricepe la fotbal?! De fapt eu când l-am cunoscut, se întâmpla la o petrecere dată de domnul Dan Mazilu. Domnul Şerban era pe undeva pe acolo. Problema e că e regretabil pentru fotbalul vâlcean că nu mai avem oameni ca Dan Mazilu sau Boby Marin, oameni care au băgat bani în fotbal, dar care niciodată nu s-au jignit, nu au ieşit în presă să dea unul în altul, deşi se băteau la promovare. De astfel de caractere şi de oameni care nu doar vorbesc, dar chiar fac, are nevoie fotbalul vâlcean”. În plan profesional, Comănescu are un alt regret: „Îmi pare rău că nu m-am ţinut de cuvânt după ce când am declarat că nu voi mai arbitra în «D». De fiecare dată am zis că dacă fac parte din acest colegiu de arbitri, să ajut şi eu, să nu se creadă că sunt cu nasul pe sus. Dar uite că intenţia mea este înţeleasă altfel de oameni ca domnul Constantin Şerban”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe