Vâlcenii ne scriu despre matrapazlâcurile URBAN

duminică, 13 mai 2007

Vâlcenii ne scriu despre matrapazlâcurile URBAN

 

În urmă cu o săptămână am publicat o informaţie care se referea la întâlnirile reprezentanţilor societăţii URBAN cu diverse feţe din instanţele locale şi de la Curtea de Apel. Prin târg se spune de mult că Teodor Florescu şi-a rezolvat o mulţime de probleme cu bani. Deşi la început nu avea bani nici să mănânce, mai ales după ce a fost exmatriculat de la Carpatina a reuşit, cu bani de luaţi împrumut de la prieteni şi cu cei mai puţin produşi de soţia sa, să pună mâna pe URBAN. În ediţia de joi am demonstrat ce uşor poţi să-ţi măreşti profitul din strângerea gunoiului. Am dovedit că URABAN nu-şi cântăreşte corect gunoiul depozitat la deponia de la Râureni şi se eschivează astfel de la taxe de peste 13 euro pe tonă pe cantităţi mai mari de 2000 de tone lunar. Când ai astfel de venituri poţi plusa în instanţe unde unele procese se joacă ca adevărate partide de pocher. Judecători, avocaţi, jurişti. Sunt oameni cu încrengături, cu un apetit pentru lux, concedii, aur, vile, maşini conturi. Cel puţin instanţele argeşene sunt extrem de coruptibile. Vom prezenta reţeaua din Piteşti ediţia viitoare. Acum ne facem loc, aşa cum am promis, pentru a prezenta unele comentarii, postate direct pe siteul nostru sau trimise pe adresa redacţiei de cititori de-ai noştri care cunosc amănunte inedite, unele interesante, despre procesele Urbanului şi modul în care le rezolvă această societate:

„ Distinşii domni încearcă să-şi rezolve litigiul cu Rosal care are termen în mai 2007; oricum umblă zvonurile că judecătoarea Miriţă Ioana ar fi omul lor.”

„Aşa este, dar nu-l vedem pe Marius Drăguţ. El duce de obicei banii! şi-a schimbat curieru’ dl. Florescu? Posibil!” ;

„ Judecătoarea din poza este Dumitru M. - judecător la secţia penală a CA Piteşti; este interesant dacă cineva a înregistrat vreo discuţie”;

„Ce porcărie, e Dumitru Diaconu, jud la CAp cel care i-a trântit dosarul lui Gutău, ce mizerie...era un judecător, fost vicepreşedinte la CAP,de o corectitudine rară la Piteşti...S-a băgat în mocirla cu Areta, ce dracu....Omul este naiv nu ştie ce este în spate, ar trebui atenţionat”;

„La Fisc Vâlcea cetăţenii care au contract de salubrizare cu SC Rosal nu pot plăti impozitul deoarece sunt obligaţi să plătească cv. facturilor emise de Urban în mod nelegal. Ce spuneţi domnule Adrian Căpraru. Este legal ?” ;

„De ce nu daţi poza în care este şi aşa zisa juristă, Areta, care şi-a luat examenele cu banii lui Florescu, după nopţi şi zile petrecute cu profesorii prin Tg. Jiu şi care habar nu are de ce este acela drept?” ;

„Ştiţi că aia l-a ţăpit pe Leasă şi a trăit cu şoferi, are prietene grefiere şi fel de fel de fufe, a venit desculţă din Moldova şi s-a îmbogăţit. Se întâlneşte pe ascuns cu Florescu în Capitală dar nu şti ce vede acela la ea. Probabil se răzbună pe perioada în care B. Umbla cu doamna C."

„Porcii ăştia de la Urban fac tot felul de chestii murdare. Ghenele de gunoi care deservesc blocuri în care au contract oamenii şi cu ei şi cui cei de la Urban nu sunt golite niciodată de Urban. Îi lasă pe cei de la Rosal să facă toată munca. Au tăiat facturi şi la case de la care au ridicat gunoiul de câteva luni doar cei de la Rosal. Scrieţi tot să ştie lumea!"

„Deputatul Aurelian Pavelescu este cumnatul lui Teodor Florescu. Pentru a scoate bani din Urban Florescu a încheiat un contract cu Pavelescu pentru consultanţă juridică şi apoi l-a pus pe acela să execute contractul şi să ia din firmă aproape 700 de milioane. Să urmăriţi pista!

„Nu de acolo vin cele 100 de milioane pe care-i dă la fiţuica aia de ziar în care atacă pe toată lumea şi în special pe primarul Gutău şi echipa de handbal Oltchim. Banii pentru ziar sunt bani ai râmnicenilor pe care îi încasează şi nu-i plăteşte pentru redevenţă.”

„Inginerul de la groapa de gunoi a făcut bani frumoşi. Pe postul acela faci mia de euro şpagă lunar. Ştie şi Lari Teodorescu câte ceva!!”

Traian Guminski

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe