Şpârle şi Şopârle

miercuri, 9 mai 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Doamna prefect Handolescu îşi pierde timp cu fel de fel de operaţiuni pe care le crede importante pentru imagine. Cum ar fi de exemplu să însoţească transportul buletinelor de vot pentru referendum şi apoi să prezinte buletinele presei. Parcă le-ar fi dus cu cârcă sau parcă instituţia nu ar avea oameni specializaţi în alegeri care se ocupă de ani buni de tot procesul organizatoric. Mai bine ar fi intervenit să desluşească iţele sechestrării ilegale de către romii din Jiblea a unor autospeciale aparţinând operatorului de salubritate ROSAL Grup.

 

• O cunoscută societate care comercializează bunuri de uz gospodăresc are salariaţi care fac orice pentru… a uita să dea bon fiscal clienţilor. Atenţie la montarea de uşi metalice. Unii meseriaşi subalterni ai grăsanei sunt o adevărată catastrofă.

 

• Alături de alte societăţi editoare de presă vom declanşa în curând o campanie împotriva muncii la negru. Pentru a stopa acest flagel vom începe chiar cu cei din branşă. Ziarul de Vâlcea a solicitat în baza legii accesului la informaţiile publice listă cu toate contractele de muncă ale tuturor firmelor care editează presă în Vâlcea. Vom continua cu societăţile de construcţii şi apoi cu cele din transporturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe