Genesis Lotru Brezoi, la un pas de retrogradare

joi, 17 mai 2007

Genesis Lotru Brezoi, la un pas de retrogradare

 

• echipa care anul trecut evolua în Divizia C este acum pe punctul de a ajunge lîn ultimul eşalon după ce a pierdut la masa verde disputa de la Zătreni

 

Întrunită în şedinţa din 15 mai 2007, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea a luat o serie de decizii importante dintre care în cele ce urmează vi le prezentăm pe cele mai importante:

2) Jucătorul Daniel Jilcu (Avântul Amărăşti), eliminat în meciul cu Nycoil Guşoeni pentru lovirea unui spectator cu palma şi piciorul, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

6) Jucătorul Popescu Mihai (Dinamo Şuşani), eliminat în jocul cu Luceafărul Pesceana pentru joc injurii la adresa arbitrului asistent, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / II din Regulamentul Disciplinar.

7) Jucătorii Alin Tănasie (Viitorul Buneşti) şi Petrişor Oprea (Dinamo Rm. Vâlcea), eliminaţi pentru loviri reciproce, primul peste piciorul adversarului, al doilea cu capul în figura celuilalt, au fost sancţionaţi fiecare cu câte trei etape de suspendare şi penalitate conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

8) Jucătorul Liviu Pătroi (Măgura Slătioara), eliminat în jocul de la Piovra Lăpuşata pentru injurii şi ameninţări la adresa arbitrului şi a observatorului, încercând după eliminare lovirea observatorului, a fost sancţionat cu opt etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III şi art. 17 din Regulamentul Disciplinar.

9) Jucătorul Răzvan Calciu (ALX Mateeşti), căruia i s-a reţinut carnetul de legitimare după meciul de la Lera Comerţul Stroeşti pentru injurii la adresa arbitrului, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 53 din Regulamentul Disciplinar.

10) Jucătorul Cristian Onela (Rapid Ursus Stoeneşti), eliminat în jocul de la FC Budeşti pentru bruscarea arbitrului (strângere cu mâinile de gât şi împingere), a fost sancţionat cu opt etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III şi art. 17 din Regulamentul Disciplinar.

11). Jocul de fotbal Olteţul Zătreni – AFC Genesis Lotru Brezoi, nedisputat din cauza întârzierii echipei oaspete care a invocat defecţiuni ale mijlocului de transport, a fost omologat cu scorul de 3-0, conform art. 36; 16 şi 46 din Regulamentul Disciplinar, constatându-se că pentru mijlocul de transport al echipei din Brezoi nu a prezentat foaie de parcurs, iar reclamarea defecţiunii la Poliţia din Berbeşti a fost făcută la întoarcere.

12) Jucătorul Alexandru Ştefan (Viitorul Călimăneşti), eliminat la meciul cu Steaua Nicolae Bălcescu pentru injurii aduse unui adversar, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / II din Regulamentul Disciplinar.

13) Jucătorul Gheorghe Marinescu (Steaua Nicolae Bălcescu), eliminat la meciul de la Viitorul Călimăneşti pentru jucarea mingii cu mâna în poziţie de ultim apărător, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / I din Regulamentul Disciplinar.

14) Jucătorul Radu Vâlcoci (Steaua Nicolae Bălcescu), eliminat la meciul de la Viitorul Călimăneşti pentru lovirea cu pumnul a delegatului echipei gazdă, a fost sancţionat cu şase etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III şi art. 17 din Regulamentul Disciplinar.

16) Jucătorul Tudor Mitrache (Topologul Galicea), căruia i s-a reţinut carnetul după meciul de la Viitorul Olanu pentru injurii, ameninţări şi cuvinte jignitoare la adresa arbitrilor, a fost sancţionat cu opt etape de suspendare şi penalitate, conform art. 53 din Regulamentul Disciplinar.

17) Jucătorul Marin Catargiu (Viitorul Olanu), căruia i s-a reţinut carnetul după meciul cu Topologul Galicea pentru injurii şi ameninţări la adresa arbitrilor, arbitrului fiindu-i frică să-l elimine în timpul jocului pentru că a agresat adversarii, iar pe arbitru l-a înjurat şi agresat, a fost sancţionat cu zece etape de suspendare şi penalitate, conform art. 53 din Regulamentul Disciplinar.

Cluburile, jucătorii şi oficialii sancţionaţi au termen 5 zile de la comunicare să conteste la Comisia de Apel deciziile de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe