Liderul tinerilor peremişti şi-a pus locatarii în cap

luni, 19 martie 2007

Preşedinte de asociaţie şi afacerist în acelaşi timp

Liderul tinerilor peremişti şi-a pus locatarii în cap

Recent, între preşedintele Organizaţiei de Tineret a PRM Vâlcea, Ion Pătru şi membrii asociaţiei de proprietari al cărei preşedinte este acesta, a izbucnit un scandal de proproţii. Motivul: Ion Pătru a cumpărat o baracă, fapt care i-a nemulţumit pe locatari care nu se mai pot folosi în mod gratuit de aceasta. Până la urmă, conflictul se va tranşa în sala de judecată.
Consilierul municipal PRM, Marian Popescu a fost împuternicit de conducerea partidului să verifice acuzaţiile care i se aduc lui Ion Pătru, preşedinte al Asociaţiei de Proprietari din strada Barajului nr.26. După ce a cumpărat baraca cu pricina, membrii asociaţiei au decis să convoace o şedinţă extraordinară a Adunării Generale, pentru alegerea unei noi conduceri, lucru care s-a şi întâmplat. „Se pare că nu au fost respectate o serie de norme de convocare a şedinţelor de acest tip. Nu a existat o ordine de zi, procesul verbal este nesemnat, nu s-a anunţat şedinţa cu un anumit număr de zile înainte, creîndu-se o nouă asociaţie. Până una – alta, instanţa a hotărât suspendarea asociaţiei. În legătură cu cele 90 milioane lei, pot spune că nu există această datorie către furnizori, ci doar 19 milioane lei, restul reprezentând datorii ale membrilor asociaţiei. Noi nu ne erijăm unei instanţe de judecată ci aşteptăm decizia finală şi definitivă. În cazul în care se confirmă cele spuse de locatari putem ajunge la măsuri de sancţionare a preşedintelui asociaţiei. În plus, există  prezumţia de nevinovăţie”, a spus Marian Popescu în cadrul unei conferinţe de presă.
La rândul său, preşedintele PRM Vâlcea, Nicolae Pătru a spus că din punctul său de vedere, tot acest scandal nu este decât o chestiune politică declanşată de cei de la primărie doar pentru că Ion Pătru reprezintă PRM.  • O.H.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe