Şpârle şi Şopârle

joi, 1 februarie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

# Domnişoara Diana s-a prins că în curând cineva va trebui să dea socoteală pentru sacii de euro tocaţi aiurea pe fel de fel de programe cum a fost cel pentru groapa de gunoi sau pentru colectarea selectivă a gunoiului din Râmnic. Aşa că frumoasa îmbogăţită sub trei primari va da bir cu fugiţii din administraţie. Până la 1 martie. Punem pariu!

 

# Liderul TNL Vâlcea îşi petrece unele seri în companii extrem de dubioase alături de contravenienţi notorii, duşmani de moarte ai colegilor lui de partid. Nu e frumos domnule Pistolică să pierdeţi vremea cu toate căzăturile!

 

# Un tânăr om de afaceri, cu funcţie în PD Vâlcea, va avea serioase probleme în perioada următoare dacă nu-şi revizuieşte comportamentul şi nu schimbă politica de marketing în cele vreo trei firme în care este implicat.

 

# Se pare că nişte măgari fără ruşine i-au dat o lovitură nemeritată unei doamne, o adevărată profesionistă în domeniul în care profesa luându-i dreptul de parafă. Ne vom interesa amănunţit despre această mârşăvie cu iz …democrat.

 

#În Drăgăşani însă democraţii fac treabă foarte bună. Gheorghe Vieru demonstrează că poate fi şi un foarte bun organizator politic şi în curând pesediştii lui Bleotu vor încăpea într-un autobuz.

 

# Domnul Ş. despre a cărui isprăvi scriam nu demult, are o datorie mai veche de 700 de euro către un partener de afaceri. Dacă nu mai ştie despre ce e vorba îi reamintim că nu a achitat integral o remorcă. Îi acordăm cu bunăvoinţă o săptămână de răgaz după care vom pune din nou tunurile pe el. Dacă nu-şi bagă minţile în cap bineînţeles. Şi pentru că tot veni vorba degeaba va renunţa la firma sa de AS pentru a lucra pe altă societate. I-am dibuit şi manevra asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe