Patru candidaţi pentru un post de vicepreşedinte la AJF Vâlcea

luni, 12 februarie 2007

Exact aşa cum am anticipat:

Patru candidaţi pentru un post de vicepreşedinte la AJF Vâlcea

diferenţa faţă de ceea ce preconizam e că s-a retras Demetrescu, dar a apărut Croitoru

Nu pare că există condiţiile necesare unui „spectacol“ în campania electorală ce a început deja pentru alegerea unui vicepreşedinte al AJF Vâlcea. În acest moment, chiar dacă unii vor râde, şansele sunt egale pentru toţi cei patru, chiar şi pentru eternul perdant Mitică Cumpănaşu. El crede că poate acum produce marea surpriză. Speranţe îşi pune şi Sandu Crânguş, acesta bazându-se pe faptul că are mulţi prieteni la echipele din ultimul eşalon. Nicu Croitoru, chiar dacă o vreme a stat retras, ştie că „a lăsat loc de «bună ziua» pe unde a trecut, iar Nae Chiriţă crede în unitatea echipelor din zona de vest a judeţului.

Nae Chiriţă ne va arăta dacă echipele din zona Horezu sunt unite sau dezbinate

Înainte de a-şi depune candidatura, Nae Chiriţă era privit ca un câştigător sigur. Mulţi spuneau că, din moment ce echipele din zona de sud a judeţului şi-au ales ca vicepreşedinte pe Viorel Neacşu, este momentul ca şi echipele din zona Horezu şi vestul judeţului să  fie unite şi să-şi aleagă un om al lor. Acum vom vedea dacă aceste echipe sunt unite sau dezbinate.

Mitică Cumpănaşu se va baza pe relaţiile din lumea politico-administrativă a Vâlcii

Nu pot exista alegeri la AJF Vâlcea fără Cumpănaşu candidat. Acesta speră ca din partea oamenilor politici din fruntea judeţului să primească sprijinul necesar în a-i lămuri pe primarii care au echipe de fotbal în comune, să-l susţină la alegeri. Pentru Mitică Cumpănaşu aceste alegeri vor reprezenta şi ocazia să afle dacă politicienii îi sunt prieteni sau nu.

Nicu Croitoru vrea să fie candidatul surpriză al alegerilor din acest an

De când s-a lăsat de arbitraj şi a renunţat să se mai implice în fotbalul din Băbeni, Nicu Croitoru a ales activitatea de observator şi şi-a făcut datoria cum se cuvine. A fost, poate, prea cuminte şi a stat în banca sa. Acestea ar putea fi calităţile care să-l aducă pe Croitoru în conducerea AJF Vâlcea, deşi Nicu a avut în ultimul timp mai mult succes în politică decât în sport.

Alexandru Crânguş se va adresa celor care ştiu cât de greu se susţine o echipă

Sandu Crânguş a mai fost doi ani în conducerea AJF Vâlcea ca reprezentant al echipelor din Divizia Onoare. Acum, „omul cu crocodili“ - cum i se mai spune - speră să aibă de partea sa susţinerea celor care vin la vot, adică a preşedinţilor de club care ştiu la fel de bine ca şi el ce înseamnă să alergi după bani, după jucători, să trasezi terenul etc.

De ce lipsesc „greii“ fotbalului judeţean?

Toate alegerile ţinute la AJF Vâlcea în ultimii zece ani au avut parte de aprige dispute între personaje cu impact nu numai în lumea sportului, ci şi în politică sau administraţie. Oameni cu cariere de succes în alte domenii s-au trezit oarecum învinşi în bătăliile pentru fotbal. Surprinzător, nici unul dintre cei de care se puteau teme candidaţii înscrişi acum nu apare pe listă. În ciuda zvonurilor, iată, nu a candidat profesorul Sergiu Zbârnea, cel pe care echipele nu l-au mai vrut preşedinte, dar care putea avea şanse mari în faţa celor patru înscrişi acum. Nici măcar Mihai Persu, un alt controversat fost şef din fotbalul vâlcean nu şi-a mai făcut apariţia, deşi ar fi „defilat“ în cursa spre vicepreşedinţia AJF. Unii spuneau că foştii arbitri vâlceni Vasile Busuioceanu sau Gigi Olaru ar merita să fie vicepreşedinţi, dar nici aceştia nu s-au mai înscris în cursă. În fine, fostul arbitru internaţional Daniel Diaconu a evitat să intre în această bătălie. Marele absent al acestor alegeri este, însă, Dumitru Lovin. Domnia sa a abandonat şefia CJA Vâlcea după ce ex-preşedintele nu l-a susţinut deloc în lupta cu actualul şef al AJF, iar la ultimele alegeri a pierdut din nou. Acum, probabil, s-ar fi impus din primul tur, dar nu s-a înscris!!! Motivul rămâne un mare mister, atât timp cât Lovin părea a fi omul capabil să lucreze cu oricine, afirmase că tot nu vrea salariu de la AJF şi putea veni ca vicepreşedinte... Se pare însă că eşecul din decembrie l-a făcut însă să stea departe definitiv de fotbalul judeţean! În plus, dacă vor fi operate la Adunarea Generală de la sfârşitul lunii unele modificări la Statut, atunci mulţi dintre cei enumeraţi mai sus nici nu vor mai avea dreptul să candideze pe viitor. Dar despre acestea vom mai vorbi...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe