Vrem spectacol şi calificare!

joi, 11 ianuarie 2007

Oltchim Rm. Vâlcea - Cornexi Alcoa (în tur 25-25)

 

Vrem spectacol şi calificare!

 

Handbalul european ne-a rezervat în toamnă o dublă uşoară cu belgiencele de la Antwerpen, iar adversara din Ungaria a fost considerată, pentru echipa Oltchim, ce-a mai grea piedică ieşită în cale. Timpul pare să demonstreze că nu este chiar aşa. Balanţa calificării putea fi înclinată în favoarea vâlcencelor încă din partida de sâmbăta trecută, disputată în Ungaria. N-au fost de acord cu un rezultat conform realităţii din teren arbitri macedoneni ai întâlnirii, care au făcut tot posibilul pentru a ajuta echipa maghiară să câştige.

 

Partida începe la ora 11.00

 

Programată iniţial să se dispute sâmbătă, pe 13 ianuarie, partida retur dintre Oltchim Rm. Vâlcea şi Cornexi Alcoa va avea loc cu o zi întârziere, ca urmare a unor demersuri iniţiate de către conducerea clubului vâlcean. Astfel, meciul din Sala Sporturilor „Traian“ are loc duminică, cu începere de la ora 11.00. Biletele au fost puse, deja, în vânzare.

 

Debutează Roxana Gatzel

 

Scopul decalării cu o zi a disputei retur a fost urmărit de către oficialii echipei vâlcene pentru că ziua de 13 ianuarie este ultima în care handbalista Roxana Gatzel trebuia să ispăşească suspendarea dictată de EHF. Va absenta, probabil, în continuare, Adina Meiroşu, în recuperare după mai vechile accidentări. Gheorghe Tadici se poate baza însă pe trio-ul Gâlcă - Gatzel - Elisei, probabil principalele marcatoare de aici înainte ale echipei Oltchim. Tehnicianul vâlcean chiar aprecia, după disputa din Ungaria, că Oltchim, în formulă completă, şi chiar cu un arbitraj 5 la sută potrivnic, ar putea dispune cu lejeritate la peste 10 goluri diferenţă de adversara din acest tur, astfel că suporterii sunt îndreptăţiţi să-şi dorească nu doar o calificare, ci şi un spectacol total, aşa cum de mult timp n-am mai văzut în disputele cu adversare de peste hotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe