Şpârle şi şopârle

luni, 22 ianuarie 2007

Şpârle şi şopârle

 

# Se pare că în Râmnic nesimţirea nu are limite. Ştiam deja că foarte mulţi dintre cei care teoretic nu a r trebui să ceară primăriei subvenţii pentru energia termică au făcut acest lucru dar nu am crezut că este posibil ca un director cu situaţie materială foarte bună şi un venit al familiei de multe mii de lei noi lunar a putut face acest lucru. Documentele le vom prezenta în ediţia viitoare.

 

# Pe vremuri era unul din inspectori lui Zamfirescu, se certa cu şeful să pentru că dorea mereu să sancţioneze în ideea de a se lăsa corupt. A ajuns să încalce legile prin pieţe, apoi să strângă cartoane iar acum doi ani fura tot ce se poate de pe străzi. Răspundea de nişte muncitori care turnau asfalt şi reparau borduri. Unii l-au ajutat în furtul multor saci de ciment. Omul şti să facă însă bani din orice. Aşa că s-a reprofilat pe gunoaie. Să faci afaceri cu gunoaie umane pentru a nu cântării gunoaiele propriu zise este într-adevăr o artă contemporană. Foarte posibilă!

 

# Administraţia Râmnicului nu a dat niciodată vreo amendă în târgul de vechituri din Goranu. Celelalte instituţii cu drept de control au acordat sancţiuni unora din tuciurii care fac afaceri semilegale în această zonă. De ce cei din primărie au frică nu putem înţelege?

 

# Ieri după amiază ne-a sunat indignată o cititoare care în cele din urmă s-a dat de gol ca fiind o salariată a Urbanului, probabil din sectorul TESA. Ne-a ameninţat cu acatiste pentru că facem reclamă Rosalului. L-a lăudat pe patronul ei spunând că este un râmnicean cu suflet mare deşi a recunoscut că salariaţii Urban trebuie să susţină echipa de handbal din Braşov atunci când aceasta joacă cu Oltchimul.

 

# Deputatul de Vâlcea, Aurel Vlădoiu, are foarte mare încredere în şoferul său. Aşa de mare încredere încât îi permite acestuia să-i facă agenda. Şoferache este omul de bază al parlamentarului. El îi aranjează lui Vlădoiu toate întâlnirile, emisiunile la TV, prânzurile de afaceri, vizitele în teritoriu. Degeaba au încercat să-i deschidă mintea diverse persoane din anturajul său, că nu este normală această stare de fapt, că deputatul pesedist parcă e „vrăjit“ de şoferul acesta cu aere de mare intelectual şi consilier parlamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe