Şpârle şi şopârle

marți, 16 ianuarie 2007

Şpârle şi şopârle

 

# Joia trecută primarul Mircia Gutău şi un liberal de marcă au avut o întâlnire la care s-a stabilit pacea dintre liberali şi democraţi pe perioada următoare. Pacea nu convine tuturor liberalilor aşa că nu ştim dacă va putea fi respectată. Dar de fapt ce mai contează!

 

# Îl felicităm pe deputatul Dumitru Becşenescu. Nu spunem pentru ce dar putem dezvălui faptul că deşi ia unele decizii cu întârziere ele sunt corecte şi exprimă o mare luciditate şi calcul în afaceri.

 

# Întreţinerea de relaţii sexuale cu minori este o infracţiune foarte gravă. Chiar dacă o faci cu o domnişoară de 16-17 ani care arată de 19 şi care pare îndrăgostită de tine tot rişti mai mult decât dacă mai drenezi din bani publici. Este o operaţiune super periculoasă atunci când ai duşmani mulţi şi dispuşi să plătească pentru probe. O să vedeţi că avem dreptate!

 

# Unul dintre subalternii domnului Nicolăescu de la ITM a călcat pe bec săptămâna trecută. Nu facem public deocamdată traficul de influenţă dar strângem în continuare probe. Democraţii ar trebui să-l lase din mână pe acest director, care-i va trage rău de tot în jos la campania electorală viitoare. Punem pariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe