Şpârle şi şopârle

joi, 28 decembrie 2006

Şpârle şi şopârle

# Unii cititorii ne postează pesite mesaje extrem de interesante. Iată un comentariu la recentul reportaj despre scandalul din Episcopia Râmnicului!
„Întrebaţi-l pe ,,Sfântul State,, despre vila pe care o are în Ciofrângeni - Burluşi de Argeş, de maşinile de lux pe care le are, de vila cumpărată de la domnul B., de cât a putut să fure din episcopie pe când era magazioner la carburanţi, de cărţile pe care le primea vlădica în dar şi el le vindea la bazar, de câte cărţi a împărţit în parohii în mod gratuit nici una, la protoierii are liste de preţuri, să nu se mai bată în piept ca un fariseu. Să-i pupe tălpile lui Gherasim că l-a iertat pentru multe. Nu trebuia să-l susţină public pe primar, să ţină acea conferinţă, ori modul pe care l-a făcut cu dare de mir pe scaunele şi mesele judecătorilor. Cel care l-a susţinut părintele Toader este din aceeaşi clică cu el. Ruşine să le fie că au produs atâta sminteală credincioşilor pentru un simplu fapt că episcopia are tot dreptul să retehnologizeze tipografia sau să o facă muzeu, să-şi prezinte amândoi dosarele şi să plece la pensie şi să lase pe alţii mai smeriţi ca ei. I-a luat apărarea primarului ca să-i dea parcarea din faţa mall-ului să-şi facă biserica .Fiul său nu merita să slujească la catedrală, să lase pe alţii mai destoinici ca el, să bată şi el măcar un cui într-o ulucă de gard la vreo parohie de ţară. Acesta este motivul pentru care a ieşit la atac împotriva Ps. Gherasim că nu a vrut să-l numească pe fiul său la catedrala. Au perfectă dreptate cei de la episcopie. Să nu se lase. Are toate rudele băgate la episcopie fiul, soţia, directorul seminarului, preoteasa şi pe preotul Barbu de la bazarul din piaţa mare care ţin pe nepoatele acestui lacom nesătul de bani .”

#  Viceprimarul Monceanu şi-a surprins colegi de partid şi prieteni printr-un mesaj extrem de interesant trimis de Crăciun pe telefon! Dar omul are dreptate. Mulţi care i-au format numărul de telefon au avut succes în politică apoi. Dar el ce număr a format oare acum câţiva ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe