ŞTIRI ÔÇô fotbal

joi, 2 noiembrie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

 

Liga a II-a

 

Murineanu nu mai vrea la CSM

 

Având prestaţii din ce în ce mai modeste, mijlocaşul ofensiv Ionuţ Murineanu a surprins recent pe toată lumea plecând de la CSM. „Nu a respectat programul stabilit după meciul cu Rapid. A venit şi mi-a comunicat că nu vrea să mai intre în cantonament alături de ceilalţi jucători. Nu o să ajungem acum să ne rugăm de el să vină înapoi la echipă. Dacă se va întoarce se va alege şi cu amenda de rigoare din partea conducerii, conform Regulamentului de Ordine Interioară a clubului” – a spus antrenorul Costel Pană. Misterul este foarte mare pentru că Murineanu n-a evoluat contra echipei Dacia Mioveni, chiar gruparea la care ar putea ajunge dacă despărţirea de CSM se va face pe cale amiabilă.

Liga a III-a

Oltchim primeşte vizitatori de la Sovata

Săptămâna aceasta, mai exact vineri 3 noiembrie, la Rm. Vâlcea se va disputa meciul de fotbal dintre Oltchim şi Lacul Ursu Mobila Sovata, o grupare modestă ce ar putea fi depăşită la scor. Vâlcenii au mare nevoie de victorie pentru a şterge cât mai repede din memoria suporterilor evoluţiile oscilante din ultimul timp.

Liga a IV-a

Alegerile de la AJF înteţesc indisciplina

Faptul că la începutul lunii decembrie vor avea loc alegeri pentru şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea tensionează atmosfera din campionatul de elită al fotbalului judeţean. Astfel, în Liga a IV-a tot mai mulţi delegaţi de echipe fac scandaluri la meciuri sperând ca sancţiunile luate împotriva lor să fie blânde. Sub motivaţia „dacă nu mă iartă, nu-i votez!”, o serie de indivizi ce speră în înlocuirea actualei conduceri a AJF au început să întindă coarda la maximum. Din păcate, pe post de victime au picat arbitrii vâlceni.

Liga a V-a

Zorile Scundu, un lider surpriză

Dintre toate echipele clasate pe primul loc în cele patru serii ale Ligii a V-a (Divizia Onoare), una singură surprinde foarte tare, cu atât mai mult cu cât se află deasupra unor grupări care au declarat adesea că au ca obiectiv promovarea. Surprinzătoarea lideră este echipa Zorile Scundu, formaţie de a cărei susţinere financiară s-au ocupat până acum autorităţile locale, în frunte cu primarul Dumitru Blejan, dar care, în urma rezultatelor bune, ar putea beneficia de aportul unui sponsor generos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe