MODIFICĂRI ALE MODELULUI ŞI CONŢINUTULUI UNOR FORMULARE

luni, 6 noiembrie 2006

Proiect de act normativ fiscal:

MODIFICĂRI ALE MODELULUI ŞI CONŢINUTULUI UNOR FORMULARE

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a elaborat Proiectul de Ordin al ministrului Finanţelor Publice pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului ”Decont de taxă pe valoarea adăugată” şi ”Decont special de taxă pe valoarea adăugată”.
Conform noilor reglementări în domeniul taxei pe valoare adăugată, a fost extinsă sfera operaţiunilor pentru care contribuabilii au obligaţia să depună decont special pe taxa pe valoare adăugată pentru achiziţiile intracomunitare, inclusiv pentru achiziţiile de mijloacele de transport noi sau de produse accizabile.
Având în vedere aceste modificări legislative a fost necesară elaborarea unui nou formular de decont special de taxă pe valoarea adăugată.
Proiectul poate fi consultat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, www.mfinante.ro, domeniul Legislaţie/Transparenţă  decizională.
Proiectul poate fi consultat pe portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) la adresa http://anaf.mfinante.ro, domeniul Legislaţie/Transparenţă decizională.
De asemenea, acesta poate fi consultat şi la Cabinetul Purtătorului de Cuvânt, Relaţii Publice şi Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul în str. Apolodor, nr. 17, sector 5, Bucureşti.
Eventualele sugestii, propuneri sau opinii referitoare la acest proiect de act normativ pot fi transmise în scris la Cabinetul Purtătorului de Cuvânt, Relaţii Publice şi Mass-Media - domnului Victor Ogneru, cu menţiunea “Conf. Legii nr. 52/2003”, la următoarele adrese:
- prin scrisori, la adresa poştală: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, Bucureşti, Cod poştal 050741, Cabinetul Purtătorului de Cuvânt, Relaţii Publice şi Mass-Media;
- electronic, la adresa de mail: [email protected];
- prin fax, la numărul: 021-319.98.57.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe