“Gardienii” lui Pop oferă siguranţă vâlcenilor

joi, 16 noiembrie 2006

Profesionişti în pază şi protecţie

„Gardienii”  lui Pop oferă siguranţă vâlcenilor

Pe piaţă au intrat în ultimii ani foarte multe societăţi care asigură servicii de pază şi protecţie. Puţine dintre acestea îndeplinesc însă condiţiile necesare unor servicii profesioniste, diversificate, oferite la standarde europene. În judeţul nostru există câteva astfel de firme. Vom prezenta azi o firmă cu personal experimentat care a dezvoltat parteneriate cu organele de ordine publice şi care a contribuit semnificativ la diminuarea infracţionalităţi în judeţ. SC GARDIENII SRL este condusă de col.(r) Constantin Pop un om care şi-a petrecut o viaţă în uniforma statului şI care a introdus disciplina şi rigurozitatea din unităţile de jandarmi într-o societate privată recunoscută deja pe plan local.

Societatea comercială pe care o conduce, oferă agenţilor economici şi persoanelor fizice, o gamă diversificată de servicii, în jud. Vâlcea şi judeţele învecinate.
Calitatea serviciilor se ridică la standarde europene. Experienţa şi serviciile oferite, situează angajaţii firmei pe primul loc în judeţul Vâlcea.
Având în vedere tendinţa de creştere a infracţionalităţii, a intensificării actelor antisociale – tâlhării, loviri, vătămări corporale, furturi – care se produc la unităţile economice,  se impune luarea de masuri energice de prevenire şi combatere a acestui gen de evenimente. Disponibilitatea  de a asigura un climat de ordine, siguranţă şi pază în cadrul şi în incinta instituţiilor şi la punctele unde se desfăşoară activităţi productive definesc serviciile „ gardienilor”
 S.C. GARDIENII S.R.L. Rm. Vâlcea, vă poate oferi în condiţii de maximă eficienţă următoarele servicii:
- pază şi protecţia bunurilor prin posturi fixe şi mobile,
patrule, posturi de observare, alte elemente de dispozitiv stabilite de comun acord;
- asigurarea pazei transporturilor de valori cu mijloace de transport blindate ale societăţii, în condiţiile legii;
- monitorizarea şi intervenţia rapidă a grupelor de intervenţie, prin serviciul propriu de monitorizare continuu, 24 de ore din 24; - oprirea, legitimarea şi predarea la organele de politie a persoanelor care încalcă legea sau regulamentul intern de funcţionare a unităţii.
La solicitare la punctele de control acces se pot  efectua următoarele operaţiuni:
- controlul bagajelor;
- evidenţa persoanelor şi ora de intrare-ieşire a acestora în/din unitate;
- controlul maşinilor;
- verificarea foii de transport şi a actelor de însoţire a mărfurilor;
 Vă informăm că S.C. GARDIENII S.R.L. Rm. Vâlcea, dispune la această dată de personal avizat psihologic pentru port de armament şi atestat în meseria de “agent pază” conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţia persoanelor.
Acest personal, cu vechime de până la 10 ani în munca de agent de pază, poate asigura continuitatea în executarea serviciului de pază la obiectivele ce vă aparţin.
Agenţii de pază sunt selecţionaţi pe bază de criterii de profesionalism menite să impună respect, ordine şi disciplină în situaţiile care s-ar ivi în executarea serviciului.
Dotarea agenţilor este corespunzătoare executării misiunilor încredinţate cu posibilitatea de suplinire a acestora, la cerere, astfel:
- ţinută de protocol în punctele de contact cu publicul;
- veste antiglonţ;
- căşti de protecţie cu vizor antiglonţ;
- bastoane;
- spray-uri iritant-lacrimogene;
- arme de foc (la cerere) cu muniţie de război sau de manevră;
Menţionăm că prestarea oricăror servicii se execută pe bază de contract cu clauze stabilite de comun acord şi în conformitate cu legea, iar tariful poate fi stabilit şi prin negociere directă.
Cei interesaţi de o colaborare cu S.C. GARDIENII S.R.L. Rm. Vâlcea, pot solicita informaţii la: 0722 64 51 18; 0788 17 06 99; 0788 18 25 29; 0250 71 34 40; 0250 71 03 10; 0250 71 26 03

Nicu Trandafir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe