A expirat ultimatumul dat deputatului Ungureanu

joi, 23 noiembrie 2006

A expirat ultimatumul dat deputatului Ungureanu

• acesta va rămâne alături de Stolojan

Astăzi (23 noiembrie – n.r.) expiră ultimatumul dat de preşedintele Călin Popescu Tăriceanu celor care şi-au declarat public susţinerea platformei Stolojan-Stoica. „Fiii rătăcitori”, printre care se numără şi deputatul vâlcean Petre Ungureanu, au fost somaţi să aleagă barca cu care vor pluti de acum încolo: PNL sau gruparea SS. Cine va alege platforma va fi considerat în afara PNL şi tratat în consecinţă.

Frâncu vrea să dea afară „şobolanii” din sediul PNL

Dacă până în data de 23 noiembrie nu renunţă la platforma Stolojan-Stoica, deputatul liberal Petre Ungureanu riscă să fie dat afară din sediul PNL Vâlcea, acolo unde îşi are biroul parlamentar. Preşedintele organizaţiei, Emilian Frâncu spune că dacă nu revine la normalitate, Ungureanu va fi scos în stradă. „În acel moment (23 noiembrie – n.r.), nu poţi lăsa spaţiul tău să fie cotropit de şobolani. Vii cu gazul lacrimogen şi îi dai afară”, a mai declarat Frâncu în cadrul unei conferinţe de presă.

Ungureanu, sfătuit de Frâncu să candideze în alt judeţ

Deşi a mărturisit că a fost momit de premierul Tăriceanu cu un loc pe listele PNL pentru Parlament, deputatul Petre Ungureanu ar putea fi nevoit să candideze la alegerile viitoare într-un alt judeţ. Liderul PNL Vâlcea, Emilian Frâncu, le-a povestit jurnaliştilor că l-a îndemnat pe Ungureanu să revină la sentimente mai bune, altfel va trebui să-şi caute steaua în altă parte. „I-am spus: măi Bebe, acest scaun de deputat poate fi obţinut şi în alt judeţ. Acum, ce vină am eu că Bebe crede într-o altă stea?! Eu tot preşedinte de filială sunt, indiferent că PNL este condus de Tăriceanu, Flutur sau Stolojan. Oricum, am căzut de acord cu Bebe să încetăm atacurile grosiere şi să ne susţinem civilizat punctele de vedere”, a declarat Emilian Frâncu.

Frâncu respectă gestul lui Zamfirescu

Liderul PNL Vâlcea a apreciat gestul lui Sorin Zamfirescu, de a-şi da demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei Râmnicu Vâlcea a partidului. Acesta s-a declarat un susţinător al platformei SS, chiar cu riscul de a pierde susţinerea PNL în calitatea sa de director general al SC Acvarim SA. Totuşi, Emilian Frâncu a declarat că nu se pune problema retragerii sprijinului politic pentru Zamfirescu. Preşedintele PNL Vâlcea a criticat însă modul în care anumiţi liberali din judeţ sprijină platforma SS. „Dacă sunt atât de onorabili, de ce susţinătorii vâlceni se ascund prin cotloane ca şobolanii? În ceea ce-l priveşte pe domnul Zamfirescu, este de înţeles, pentru că ţine mult la Stolojan. Ţin şi eu la Stolojan, dar mai mult ţin la PNL”, a mai spus Emilian Frâncu în cadrul unei conferinţe de presă.
• Octavian HERŢA 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe