Şpârle şi şopârle

joi, 26 octombrie 2006

Şpârle şi şopârle

 

# Romeo ne înjură. Prin sedii de bănci mai nou. Băi prăpăditule după ce că ai o redacţie care încape într-un portbagaj de TICO şi ziarele care le vinzi într-o lună formează un teanc mai subţire decât lama de brici mai ai curajul să ne poceşti numele şi să spui că suntem pârliţi ?! Nu vezi că eşti pârlit din toate părţile şi că băieţii te execută profesionist ? O să ajungi să culegi muşeţel şi mentă pentru a avea bani de pâine.

 

# Petre nu se dezminte. Pentru că firmele sale au datorii se pregăteşte să participe la licitaţie folosind o agenţie de publicitate. Dar domnul viceprimar a spus că nu vrea agenţii de publicitate la licitaţie. Vom trăi şi vom vedea. Sperăm că decanul de vârstă a presei vâlcene să nu cadă în capcana editorului şef. Nenea, fugi cât poţi şi nu te întâlni cu Petre azi că acela e în stare să-ţi ia ziarul!

# Şi o informaţie pentru patronatul firmelor editoare de presă care au acceptat să facă prostia de a-şi tipări ziarele la poetul şantajelor perene. Ştiţi cum fac contracte mai nou oamenii lui Tănă? Păi se duc la clienţii voştri şi le arată, cu acte, câte ziare tipăriţi voi la tipografia lui. Şi vă vorbesc de rău şi îi conving pe ăia să nu mai facă publicitate cu voi. Inclusiv la licitaţia de la primărie editorul şef avea pregătită şi varianta de a prezenta cu acte că tipăreşte mai mult decât voi. Că doar nu-l durea mâna să-şi umfle scriptic tirajul. Şi o poate face lejer chiar din cârciumă, din aia elegantă în care stă afundat de trei zile cu un director de firmă de asigurări, tot poet, şi tot amator de fete tinere care să ţină companie la masă. Petre te vedem şi-n gaură de şarpe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe