Şpârle şi Şoparle

joi, 12 octombrie 2006

Şpârle şi Şoparle

#  Mai mulţi cititori ne-au sunat şi ne-au întrebat despre diverse tarife percepute de posturi comerciale de televiziune din Capitală pentru a permite cuiva să apară în emisiuni şi să se apere de anumite acuzaţii sau să acuze pe cineva. Nu ştim exact nici noi pentru că nu am avut nevoie. Bănuim că tarifele şi pretenţiile realizatorilor acestor emisiuni cresc proporţional cu poziţia celui care apelează la sprijin precum şi cu gradul de vinovăţie care trebuie „ spălat”. Deci cu păcatele clientului. Dar cum obrazul subţire cu cheltuială se întreţine şi cum în cazul în care am fost întrebaţi are balta peşte nu e problemă.
# Derbedeul presei locale pare deranjat de apariţia pe piaţă a revistei „Profesioniştii”. Recent acest expert în contravenţii rutiere şi de construcţii şi-a trimis aurolacii pe care-i ţine în curtea casei să strângă revista noastră din localurile publice şi să o arunce. Nu ne deranjează avem tirajul mare şi ştim cum se face publicitate. În China se dau foc pe stradă unor tablouri ale unor candidaţi la alegeri. Cei care le incendiază sunt plătiţi de candidaţii „ victimizaţi”. Populaţia vede şi interesul creşte.
# Un consilier local cu mulţi bani a încercat  să plătească o colegă de breaslă. Aceasta trebuia să sustragă din redacţia în care lucrează toate documentele care-l incriminează pe ales. Ne bufneşte râsul. Păi actele le avem şi noi. Tot, contracte, documente, copii de pe extrase bancare. Nu am vrut să scriem pentru că am considerat că subiectul a fost tratat profesionist de colegii noştri înaintea noastră. Când vom publica noi vom veni cu date suplimentare.
# Cel mai cunoscut ziar de sport din Vâlcea s-ar putea să ofere o surpriză mare cititorilor săi. Îi felicităm pe colegii de la Arena pentru ultimele ediţii şi sperăm că vor rămâne lideri în acest segment de piaţă.
# Miahi Botea, consilierul cu atribuţii de viceprimar din primăria Râmnicului a rămas surprins. Colegul său de Alianţă ia repartizat atribuţii în sectoare importante arătând astfel că vrea să administreze Râmnicul corect şi că nu-şi sabotează colegii de alianţă. Unii pedişti lansaseră zvonul că Monceanu nu-l va lăsa pe Botea să facă nimic şi-l va izola în birou. Numai un imbecil ar face aşa ceva sau un individ extrem de lacom şi avid de putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe