Şpârle şi Şopârle

luni, 9 octombrie 2006

Şpârle şi Şopârle

#  Asupra preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea se fac presiuni menite a obţine anularea unor amenzi contravenţionale. Nu credem însă că domnul Buşe poate încuraja încălcarea legilor chiar dacă domnia sa crede că cel vinovat este mânat de bune intenţii.

# Expertul parlamentar din cadrul unui cabinet de opoziţie a început să o ia razna de tot. Bietul omenaş, ce se crede un mare filozof şi Don Juan în acelaşi timp, s-a apucat de creat comunicate de presă cu subînţelesuri. „Dragostea de televiziune“ i-a întunecat, iată, raţiunea expertului. Noi nu-i spunem decât: Mihăiţă, stai în banca ta băiete!

# Partidul Conservator a făcut o achiziţie bună. Recent un vechi activist al PSD a plecat la PC. El va fi urmat în curând de alte câteva zeci de persoane. Iar activistul este destul de bun pentru a aduce şi alţi membri partidului lui Voiculescu.

# Omul de afaceri Nicolae Sofianu intenţionează să organizeze o interesantă expoziţie cu temă erotică. Vor fi expuse câteva sute de tablouri printre care foarte multe nuduri din colecţia particulară a celui mai prosper liberal vâlcean, precum şi sculpturi, lucrări de grafică şi fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe