Şpârle şi Şoparle:

joi, 5 octombrie 2006

Şpârle şi Şoparle:

 

# Unul dintre liderii politici vâlceni are de curând o nouă prietenă. Simpatică, discretă şi inteligentă domnişoara arată şi bine. Colegii care au văzut-o spun doar că are picioarele cam groase. Nu contează şi şeful ei nu mai e aşa de tânăr a făcut şi burtă şi nu-şi mai poate permite să facă mofturi.

# Un jurist cu apucături de huligan şi studii la Cuca va avea de lucru din plin. Societatea pe care o reprezintă va fi citată în curând într-o serie de procese civile. Probabil angajatorul său va trebui să-l plătească bine pentru a încerca să limiteze pagubele pe care le vor aduce cei care de fapt cer daune absolut meritate. Ne pare rău doar de crescătoria de marmote, unica din judeţ care va fi şi ea demolată.

# Ion Nicolae, directorul de la Inspecţia în Construcţii a fost presat în ultimele zile pentru a anula nişte amenzi sau…poate pentru a face în aşa fel încât să fie obţinută anularea în instanţă. Presiunile au mers de la rugăminţi făcute de terţe persoane până la ameninţări voalate şi directe. Cea mai ciudată a fost cea venită din partea unui flegmatic patron de ziar care s-a oferit să-i facă campanie electorală gratuită la alegerile viitoare. Păi dacă accepta îşi săpa singur groapa. Editorul şef este recunoscut pentru campaniile duse unor candidaţii care apoi au pierdut cu brio.

# Un nebun care caută cu orice preţ clienţi pentru campaniile de presă a vrăjit-o recent pe doamna Gutău şi a convins-o pe aceasta să candideze la alegerile viitoare. Trecând peste faptul că doar 3 la sută din posturile de primar din ţară sunt ocupate de femei este o „ misiune imposibilă” pentru doamna Mariana Gutău tentativa de a deveni edilul Râmnicului. Nici măcar electoratul dur şi fidel al soţului ei nu o va vota decât în procent de 50 la sută .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe