Şopârle şi şopârle

luni, 23 octombrie 2006

Şopârle şi şopârle

 

# Am trăit să o vedem şi pe asta. Sorin Zamfirescu acuzat de sabotaj exact în ziarul al cărui director onorific este. Ce de la această publicaţie au ales, în cele din urmă, să scrie adevărul. Atunci când am atras atenţia, nu de puţine ori. Că în ACVARIM nu merg lucrurile bine din cauza managerului aceşti aşa zişi colegi de breaslă ai noştri ne-au bălăcărit şi au încercat din răsputeri să-i spele imaginea fostului primar ţărănist. La fel au făcut când noi am ales să scriem adevărul despre cea mai mare amendă din Vâlcea primită pentru încălcarea disciplinei în construcţii în timp ce mulţi alţi colegi de-ai noştri s-au făcut că nu văd contravenţia.

 

# Domnul viceprimar Monceanu s-a supărat pe noi. Nu ia plăcut fotografia de pe prima pagină din ediţia de joi. Am încercat din răsputeri să evităm acest conflict cu primăria dar… nici una din soluţiile pe care le-am oferit nu a fost acceptată. Şi nici nu s-a dorit găsirea altei soluţii .

# Mai mulţi cititori ne-au sunat să ne întrebe câţi bani au dat cei de la Rapid ca CSM să accepte să joace meciul din Cupa României în Giuleşti. Chiar nu ştim. Dar ne vom interesa.

# Marele urs al presei locale a ieşit din bârlog. Copleşit de datorii la bănci, la bugetul de stat, la foşti angajaţi şi la furnizori această hienă crescută la umbrele maşinilor de scris ale foştilor săi colegi are tupeul să ne dea nouă lecţii de moralitate. După ce şi-a minţit colegii şi prietenii şi după ce a jecmănit ani buni, fără ruşine toate administraţiile locale din Vâlcea şi o mulţime de firme de stat! Stai cuminte Petrică că iar te punem la colţ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe