|joi, septembrie 23, 2021
  • Follow Us!

Legea cu privire la datoria publică 

Dezbatere publică de proiect de act normativ:

Legea cu privire la datoria publică

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează că Ministerul Finanţelor Publice a elaborat Proiectul Legii cu privire la datoria publică.
Documentul este supus dezbaterii publice timp de 30 de zile şi poate fi consultat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, www.mfinante.ro, domeniul Legislaţie/Transparenţă  decizională.

CONCURS PENTRU ATRIBUIREA CALITĂŢII DE CONSULTANT FISCAL

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează că Ministerul Finanţelor Publice a elaborat procedura de desfăşurare a concursului pentru atribuirea calităţii de consultant fiscal (Ordinele ministrului Finanţelor Publice nr. şi 1.615 şi 1.614/2006, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 816 din 3 octombrie 2006).
Datele şi locul de depunere a dosarelor, precum şi de desfăşurare a concursului au fost stabilite prin OMFP nr. 1.616/2006, înaintat spre publicare Monitorului Oficial.
Actele normative mai sus menţionate şi coordonatele de contact sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, www.mfinante.ro, şi pot fi accesate la secţiunea Legislaţie/Consultanţă fiscală.

Leave a Response