“Este o înregistrare pirat!”

joi, 5 octombrie 2006

„Este o înregistrare pirat!”

• afirmă Frâncu în legătură cu convorbirea telefonică purtată cu Ludovic Orban

Deputatul liberal Emilian Frâncu a venit recent în faţa jurnaliştilor vâlceni pentru a da explicaţii referitor la articolul apărut în ziarul „Ziua” din ediţia de vineri, 29 septembrie, în care sunt reproduse fragmente dintr-o convorbire telefonică purtată cu preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban. Deputatul a oferit o serie de precizări menite a clarifica aspectele neclare ale întregii afaceri.

Bănuieli

„Am purtat un dialog de vreo jumătate de oră. Vă spun cu mâna pe suflet că nu-mi aduc prea bine aminte ce am spus, pentru că eram stresat şi obosit. Oricum, articolul este o făcătură dar are şi elemente corecte. 50% este corect, restul sunt adăugiri mincinoase şi lipituri, mixări tendenţioase, care au scopul de a mă face să apar ca un rebel. N-am nici un fel de veleităţi de rebel. Este posibil ca la supărare să fi spus şi câteva cuvinte mai puţin ortodoxe. La ora aia puteam spune şi despre casa părintească”, a declarat Emilian Frâncu. Acesta nu a negat că o parte din cele scrise de „Ziua” ar fi adevărate, însă acuză conducerea acestei publicaţii de rele intenţii şi spune că a făcut deja plângere penală împotriva acesteia. „Este o înregistrare pirat. L-am întrebat pe Ludovic dacă am spus eu ceva de genul ăsta şi a spus că nu. Sunt mixaje tendenţioase. Eu voi lupta pentru Tăriceanu până la ultima suflare, cât timp va fi preşedinte al PNL. (...) Există una la mie şansa ca înregistrarea telefonică să fi ajuns la ziar datorită lui Ludovic, deşi el neagă acest lucru. Probabil că Orange sau Connex au făcut posibilă această scurgere sau unul dintre cele două telefoane să fie urmărit de cineva”, a mai spus Frâncu.

Tăriceanu şi MISA

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Cea mai şocantă declaraţie făcută în cadrul acestei conferinţe de presă este însă aceea referitoare la aspectul comic al afirmaţiei „Mă p.. pe Tăriceanu”, care a dat, de altfel, şi titlul articolului din „Ziua”. După ce le-a spus jurnaliştilor vâlceni că i-a cerut scuze personal lui Tăriceanu la Delegaţia Permanentă de la Cluj pentru prejudiciul de imagine adus, iar acesta l-a iertat, spunând că nu a băgat în seamă articolul din „Ziua” pentru că ar fi fost „o problemă minoră”, Frâncu a mai spus: „Dacă aş fi adept al MISA, fraza pe care am spus-o ar fi fost o mare mângâiere, fără ceva peiorativ. Pentru cineva care agreează mişcarea MISA, e ceva fără nimic peiorativ”. • O.H.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe