ŞTIRI - fotbal

joi, 28 septembrie 2006

ŞTIRI - fotbal

 

Liga a II-a (Divizia B)

Încă un meci acasă pentru CSM

 

Poziţia din zona liniştită a clasamentului ar putea fi consolidată de către CSM Rm. Vâlcea dacă echipa antrenată de Costel Pană va învinge la finele acestei săptămâni pe Industria Sârmei Câmpia Turzii. Vâlcenii vin după trei succese consecutive, dintre care două pe teren propriu (cu FC Bihor şi FCM Reşiţa), plus victoria de la CFR Timişoara. Dacă vor învinge şi săptămâna aceasta pe teren propriu, putem trage speranţe că până la finalul turului nu ne va mai fi teamă de zona retrogradării.

Liga a III-a (Divizia C)

FC Oltchim va evolua la Orăştie

Săptămâna trecută fotbaliştii antrenaţi de Costel Gaiţă au pierdut cu un ruşinos 4-0 la Deva, şansele vâlcenilor de a se mai clasa curând pe podium diminuându-se. Săptămâna aceasta FC Oltchim va evolua tot în deplasare, la Orăştie, echipă cu un debut ezitant, dar cu un parcurs excelent în ultimele etape. Oricum, ştiind că FC Oltchim se mai poate numi Cooperativa „Munca în zadar“, pentru că drept de promovare echipa nu are, iar de retrogradare cu un aşa lot valoros nu poate fi vorba, putem concluziona că în actuala ediţie de campionat vâlcenii nu fac decât act de prezenţă.

Liga a IV-a (Divizia D)

Suspendări la greu pentru FC Govora

 

Arbitrul Cătălin Buşi a fost lovit şi alergat pe teren la un meci disputat la Govora cu o săptămână în urmă. Asupra lui s-a revărsat nu doar furia jucătorilor echipei gazdă, ci şi a unui personaj govorean care nu face parte din conducerea clubului, dar este apropiat echipei. Potrivit memoriului făcut de arbitru, acest personaj a avut şi el un rol bine determinat în atitudinea nesportivă, violentă uneori, a govorenilor. Întrunită în şedinţa săptămânală de lucru, Comisia de Disciplină a AJF a decis suspendarea şi amendarea jucătorilor vinovaţi de agresarea arbitrului, iar echipei gazdă, pentru că nu a asigurat măsurile de ordine, i s-a ridicat dreptul de a mai evolua pe teren propriu o etapă.

Liga a V-a (Divizia Onoare)

Contestaţie degeaba la Scundu

Dintre echipele clasate pe primul loc în seriile Diviziei Onoare, surprinde poziţia fruntaşă a echipei Zorile Scundu. Aceasta a învins în meci direct pe FC Băbeni, o candidată la promovare, cu scorul de 6-1. După meci, oaspeţii au formulat o contestaţie, însă la Comisia de Disciplină s-a constatat că era neîntemeiată, astfel că a rămas rezultatul din teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe