Şpârle şi şopârle

luni, 4 septembrie 2006

Şpârle şi şopârle

#  În primăria Râmnicului mai multe persoane ocupă posturi pe care nu ar trebui să le ocupe iar viceprimarul Monceanu nu are curaj să rupă pisica. El este indus în eroare şi de un funcţionar vechi, cu funcţii importantă dar cu o….slăbiciune.
# Deputatul Dumitru Becşenescu are probleme serioase. Cu firmele, cu imaginea publică şi cu ordinarii din presa şantajistă. Cei care ani de zile i-au luat banii îl calomniază acum pentru că nu mai are sau nu mai vrea să le dea. Ne vom ocupa noi în curând spre a-l consilia şi a-l ajuta financiar deşi nu ne crede capabili.
# Redactori vechi şi experimentaţi s-au retras de la „ Viaţa Vâlcii”. Au plecat în alte domenii sau la presa concurenta. Destui în ultima perioadă. Vor mai pleca şi alţii. Cine mai va avea curajul să intre în această maşină de stres şi tocat nervii ? Probabil neiniţiaţi şi novici. Vai de capul lor!

# La 30 iunie din toate firmele media din Vâlcea una singură avea datorii la finanţe. De aproape 400 de milioane! Altor societăţi le sunt blocate conturile pentru 2-3 milioane datorii. În acest timp această firmă face profit şi concurenţă neloială pentru că-şi permite neplăţi, amânări, eşalonări etc.!

# Unul dintre consilierii locali a dat informaţii la DNA. Interesante!. DNA are mandat de ascultare a două persoane din primăria Râmnicului şi urmăreşte acţiunile a patru suspecţi din administraţia locală!

# Traian Sabău este cercetat de DNA. Nu trebuie să ne mire acest lucru. Ştiam că aici se va ajunge până la urmă. Dar el nu a condus singur primăria Râmnicului când sau cheltuit sutele de milioane pe lucrări care nu s-au făcut. Apa din Goranu, mai bine zis, alimentarea şi canalizarea au umplut multe buzunare. Câteva picături de bani publici au ajuns, în campanie, indirect şi în mana celor care acum îl acuză pe primar pe prima pagină. Ce nemernici ! L-au atacat ani de zile ca să-l jumoale în campanie. Dolarii nu au miros pentru nemernici!

# Fostul senator Matei Vintilă nu vrea să spună cât a dat pentru mormântul lui George Ţărnea. Omul se fereşte de atacurile ulterioare ale mercenarilor din VV. Vom afla toţi sponsorii şi toate sumele. E vorba doar de timp. Ne pare rău că foşti colegi sunt obligaţi să fie complici tăcuţi ai escrocului cu jeep şi tipografie.

# Azi vicele Monceanu va mai primi nişte solicitări pe baza legii 544. Vom afla veniturile unei persoane care freacă menta în primărie precum şi ridicolele sume plătite de unele firme pe spaţii imense. Aşteptăm răspunsul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe