Şpârle şi şopârle

joi, 31 august 2006

Şpârle şi şopârle

# Este posibil ca în şedinţa de astăzi a consiliului municipal să nu mai funcţioneze alianţa consilierilor liberali şi pedişti. Unii dintre consilierii PD se joacă cu focul în absenţa lui Gutău şi riscă să fie arşi rău de tot dacă vor vota împotriva interesului unor cetăţeni tineri ai municipiului.
# Un demers al colegilor de la Monitorul de Vâlcea a stricat concediul vicepreşedintelui PD,  Eusebiu Veţeleanu, purtător de cuvânt la primăria Râmnicului. Acesta a trebui să revină pe la primărie pentru a încerca să-l salveze pe Ionuţ Ciobanu, colegul său de partid care se pare că ocupă ilegal postul de administrator de piaţă. Ziarul nostru a mai atras atenţia asupra acestui ipochimen care crede că se pricepe la toate şi e mereu prezent în preajma politicienilor importanţi din PD.
# Vom avea anticipate în Râmnic. Se pare că prima dată în  interiorul PNL. Apoi şi pentru primărie. Urmează parlamentarele.
# Un ziar cu acces la informaţii de anumit gen a alcătuit un dosar amplu despre avocatul Petre Ungureanu, deputat PNL. Ar fi bine să fie fructificat prin publicare nu prin hoităreală.

# Avocatul Octavian Fieroiu încearcă să-şi apere principalul client, primarul arestat Mircia Gutău, prin comunicate de presă în care dezminte informaţii publicate de noi şi de alţii. Dacă familia Gutău nu mai divorţează ne pare bine. Poate prin faptul că am scris am salvat o căsnicie. Faptul că domnul Fieroiu are încredere în clientul său şi nu în presă e iar bine. Înseamnă că e un avocat profesionist care-şi apără clienţii. Pe bani buni bineînţeles. Dar nu vedem rostul ameninţărilor şi a diferitelor scheme cu săgeţi care încearcă să demonstreze că presa care nu s-a transformat în avocatul lui Gutău ar fi plătită de nu ştim ce grupuri de interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe