|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Electrica măreşte siguranţa 

Electrica măreşte siguranţa

În conformitate cu Ordonanţa de urgenţă privind energia electrică şi termică nr. 63/1998 art.26 şi contractul de furnizare, se va întrerupe furnizarea energiei electrice, pentru executarea de lucrări de revizii-reparaţii necesare creşterii siguranţei în alimentarea cu energie electrică, după următorul program :

– Miercuri  02, joi 03, şi vineri 04 august 2006, între orele 08.00 –10.00  şi 17.00-19.00 în zona Râureni, abonaţii casnici şi agenţii  economici alimentaţi cu energie electrică din reţeaua aeriană stradală din DN Rm. VÂLCEA-Drăgăşani,  de la SC Marna SA până la intrarea in Stolniceni.

– Miercuri  02 august, joi 03 august şi vineri 04 august 2006, între orele 08.00 –19.00  şi în zona Râureni, abonaţii casnici şi agenţii  economici alimentaţi cu energie electrică din reţeaua aeriană stradală din DN Rm. VÂLCEA-Dragăşani,de pe partea cu râul Olt de la SC Marna SA până la intersecţia cu strada Drumul Gării.

   În situaţia apariţiei în ziua lucrărilor a condiţiilor meteo nefavorabile pentru executarea de lucrări în exterior ( ploaie, viscol, etc.) lucrarea se va reprograma. Exploatarea de Distributie a energiei electrice avertizează :

  Atenţie ! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoanele neautorizate :

–intrarea în posturile de transformare.

–urcarea pe stîlpii de susţinere a reţelelor electrice :

–înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distributie, nisele si firidele de la case şi blocuri de locuinţe. În acest sens vor fi instruiţi şi copiii dumneavoastră şi elevii, în cadrul orelor de diringeţie.

Leave a Response