ŞTIRI ÔÇô fapt divers

joi, 4 mai 2006

ŞTIRI – fapt divers

Trabant furat pentru … fier vechi

 Incredibil, dar adevărat, chiar şi proprietarii de Trabanturi sunt vizaţi mai nou de hoţi. În timp ce era de serviciu la releul de pe vârful Cozia Daniel Oprea, din Râmnicu Vâlcea a fost victima hoţilor, care i-au sustras Trabantul pe care îl parcase pe drumul dintre Berislăveşti şi releu. Autorii au fost depistaţi ieri de poliţiştii de la Berislăveşti şi Sălătrucel. Gheorghe Şelaru, de 25 de ani şi Romeo Anuţa, de 21 de ani, din comuna Sălătrucel au spus că furaseră Trabantul, care mai era pe deasupra şi radiat pentru a-l duce la un centru de colectare a fierului vechi din Sălătrucel. Cei doi sunt cercetaţi în prezent pentru fapta comisă.
 
Lovitură de AG găsită pe câmp
 
Un localnic din comuna vâlceană Slătioara a descoperit ieri un proiectil pe terenul său, pe care îl muncea. Laurenţiu Damian, de 39 de ani, din comuna Slătioara i-a chemat la faţa locului pe poliţiştii din localitate, şi pe cei de la Biroului arme, explozivi şi substanţe toxice. S-a stabilit că era o lovitură de A.G. corodată, care era îngropată în pământ la 40 de centimetri adâncime. Proiectilul a fost ridicat de specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi transportat în poligonul Bujoreni – Vâlcea pentru a fi neutralizat.
 
Poliţist vâlcean bătut de doi scandalagii

Un poliţist vâlcean care era de serviciu în ultima zi a lunii aprilie la Postul de Poliţie Creţeni a fost bătut măr chiar în faţa sediului poliţiei de doi scandalagii care veneau de la discoteca din localitate. Agentul şef Dumitru Poşircă, adjunctul şefului de post de la Creţeni a auzit mai mulţi tineri certându-se în faţa postului de poliţie şi a încercat să-i despartă, dar a devenit ţinta furiei a doi dintre ei. Tinerii se întorceau de la Discoteca Paradis, aflată în apropiere. Pentru a-l scăpa pe colegul său din mâinile chefliilor şeful de post, agentul şef adjunct Ion Boghe a cerut ajutorul colegilor săi de la Drăgăşani. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care i-a identificat pe Lucian Cătălin Măriuţa, de 26 de ani, din Râmnic, elev în anul II la Şcoala Postliceală Sanitară Vâlcea şi pe Constantin Matei, de 19 ani, student în anul I la Facultatea de Ştiinţe Agricole Industriale Sibiu. Cel de-al doilea tânăr mai fusese condamnat pentru infracţiunea de tâlhărie la doi ani de închisoare, din care executase un an şi şapte luni. Agentul şef Dumitru Poşircă a fost examinat la camera de gardă a Spitalului municipal Drăgăşani după ce a suferit o plagă contuză la buza superioară din partea stângă. El urmează să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru a se stabili numărul de zile de îngrijiri medicale. Dosarul pentru ultraj a fost trimis deja la Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.  

A intrat în comă din cauza băuturii
 
Un bărbat din Brezoi, Nicolae Lăzureanu a fost găsit plin de sânge şi în stare de comă în curtea casei sale de vecini. Bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de alcool, iar poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că bărbatul fusese văzut într-o stare avansată de ebrietate şi probabil căzuse pe scări.

 Pentru că nu a putut să se înjunghie,
Un bărbat s-a sinucis aruncându-se în fântână

Un bărbat din comuna vâlceană Cernişoara, Constantin Tâlmaciu, în vârstă de 50 de ani a găsit o metodă inedită de a-şi pune capăt zilelor. Bărbatul a încercat mai întâi să se înjunghie la gât cu toate cuţitele pe care le găsise în casă, dar atunci când mama sa i le-a ascuns şi a văzut că nu murea a făcut un ultim efort şi s-a aruncat în fântâna care se afla la poarta locuinţei sale. Tălmaciu era bolnav psihic şi a reuşit să-i provoace o tăietură de şapte centimetri lungime la gât. Mama lui, Natalia Tălmaciu le-a arătat poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului trei cuţite – două sub fânar şi unul ascuns sub o cădiţă, pe care le luase din mâna fiului său. De asemenea în casă şi în pod erau peste tot urme de sânge. De altfel Tălmaciu mai încercase să se sinucidă în acelaşi fel în luna aprilie 2006.  

Accident vascular în timpul unui meci de fotbal

Cornel Mircea Zăbavă, în vârstă de 52 de ani, din comuna Măldăreşti a suferit un accident vascular şi a murit în timp ce urmărea din tribună, ca spectator un meci de fotbal care a avut loc la data de 30 aprilie între echipele Progresul Măldăreşti – Soldi Cernişoara. Bărbatul a intrat în comă şi a murit la scurt timp după aceea, în drum spre spitalul de la Horezu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe