Sora, mai bun decât Zmărăndescu

luni, 17 aprilie 2006

„Momentul adevărului” – un adevărat spectacol

Sora, mai bun decât Zmărăndescu

„Momentul adevărului” – a 20-a gală de Local Kombat şi cea de-a treia organizată la Râmnicu Vâlcea s-a dovedit până la urmă a fi un adevărat succes, cu toate că multă lume era sceptică în această privinţă, mai ales că se vânduseră puţin peste jumătate din bilete. Însă, până la ora începerii galei, toate biletele au fost epuizate, „Sala Traian” fiind plină până la refuz cu o oră înainte de începerea galei. Cătălin Zmărăndescu şi Ciprian Sora au fost protagoniştii celui mai tare meci rea-lizat vreodată în ţară între doi luptători români. Cu toate că s-au format în stiluri diferite, wu-shu, respectiv kick-boxing, bodyguard-ul lui Gigi Becali şi fostul ofiţer SPP, actual angajat al Poliţiei Române, au promis o înfruntare în care-şi vor folosi tot arsenalul şi s-au ţinut de cuvânt.  

Piramidă dominată de noul val

În „piramida” pusă la cale de organizatori s-au întâlnit, în prima semifinală, veteranul Florin Ghiţă şi ieşeanul Sebastian Ciobanu, iar în cea de-a doua, Florin Ilie şi Alexandru Nedelecu. În primul meci, Ciobanu l-a dominat copios pe ploieşteanul Ghiţă, care nu prea a avut replică la ofensiva moldoveanului şi a pierdut categoric. În cea de-a doua semifinală, gălăţeanul Alexandru Nedelecu s-a impus destul de greu în faţa timişoreanul Florin Ilie. Astfel, s-a demonstrat că noul val de luptători angrenaţi în acest circuit este mult mai bine pregătit şi, deja sunt gata să le ia locul unor ve-terani precum Ghiţă şi Ilie. Finala piramidei, care a fost o reeditare a meciului de la precedenta gală care a avut loc la Iaşi, Ciobanu şi Nedelcu au oferit un spectacol total din care au avut de câştigat spectatorii prezenţi în sală. Duelul moldav s-a încheiat cu victoria lui Ciobanu care s-a dovedit a fi mult mai tehnic şi mai bine pregătit decât Nedelcu.

 „Pitbull-ul” de România muşcă rău

De departe cel mai spectaculos meci al galei a fost cel dintre Ionuţ Atodiresei şi bulgarul Vladimir Vacevalev sau mai bine spus Pitbull de România vs. Pitbull de Bulgaria. Acest meci a fost o revanşă pe care a dorit-o bulgarul după ce a fost învins de Atodiresei în prima repriză din meciul de la Iaşi. Acest meci a avut de toate, o paletă diversă de lovituri cu pumnii şi picioarele, iar la finele celor trei reprize învingător a fost declarat românul Atodiresei în aplauzele frenetice ale campionului Iftimoaie.

Cel mai aşteptat meci

„Main eventul” serii, meciul dintre Cătălin Zmărăndescu şi Ciprian Sora a fost aşteptat de toată lumea cu sufletul la gură. La cântarul oficial care a avut loc vineri la restaurantul Jet Set, Cătălin Zmărăndescu  şi Ciprian Sora s-au prezentat extrem de bine-dispuşi şi s-au „ameninţat” cu declaraţii de dragoste. Zmărăndescu a spus imediat după ce s-a dat jos de pe cântar: „Până sâmbătă te iubesc, dar doar până sâmbătă”, iar Sora nu a rămas mai prejos şi i-a replicat: „Şi eu te iubesc la fel de mult”, i-a răspuns Sora.

Disputat în sistemul 5 reprize a câte trei minute fiecare. În prima rundă ambii sportivi s-au studiat reciproc căutând să-şi „citească” adversarul cât mai bine. În rundele următoare, mult mai tehnic şi mai bine pregătit s-a dovedit a fi Sora care şi-a dominat adversarul în ultima rundă şi şi-a adjudecat victoria într-un mod destul de categoric. Decomdată câştig de cauză a avut Sora, dar în contractele semnate de cei doi există o clauză în care se stipulează faptul că va avea loc o revanşă în maxim un an şi atunci vom vedea cu siguranţă dacă Sora este mai bun decât Zmărăndescu.

Golescu l-a dovedit pe „Sfarmă piatră”

Ultimul meci al galei în care s-au întâlnit vâlceanul Mihăiţă Golescu şi sibianul Mihai Adrian, doi grei ai circuitului Local Kombat. Da- că prima repriză a fost destul de anostă, cea de-a doua a fost extrem de animată, sibianul fiind numărat de două ori şi a fost la un pas să renunţe, dar până la urmă a fost salvat de… „clopoţel”. A treia repriză a adus faţă în faţă doi luptători sleiţi de puteri care cu greu au terminat meciul, câştig de cauză având Golescu în special avantajului luat în a doua rundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe