Ruşinos: doar locul 8!

luni, 3 aprilie 2006

Sfârşit de sezon... regulat de CET Govora

Ruşinos: doar locul 8!

dacă tot se vrea întinerirea echipei, curăţenia de la cap să înceapă: să vină Coca Niţulescu antrenor principal în locul lui Doru Moise!

   Când ne temeam că CET Govora va termina sezonul regulat din Divizia A pe locul 6 înaintea play-off-ului, au fost destule voci care au contestat pesimismul nostru. Am avut dreptate pentru că pe final s-a întâmplat cum e mai rău. Mai mult, pentru a minimaliza dezastru existent în plan sportiv la echipa de baschet, umilinţa din partida cu Magic Sibiu a fost pusă pe seama un ei „strategii“. Ne-au crezut proşti spunând că „intenţionat s-a pierdut partida“ pentru a se evita un anume adversar în play-off. În realitate a fost doar o scuză tembelă menită a ascunde realitatea, iar aceasta e că strategia de întinerire a lotului, propusă de Doru Moise (foto stânga), este falimentară! Sub acest pretext au fost îndepărtate anumite jucătoare, iar una  dintre ele, Bella Gulpa, s-a întors la Râmnic ca jucătoare a echipei Magic Sibiu şi s-a răzbunat cum nu se poate mai bine. Iar în final se spunea că „batem la Rapid pentru a prinde locul 7 şi să evităm astfel în play-off pe Biandra Târgovişte“ O astfel de teorie infantilă şi-a dovedit falimentul: CET Govora a pierdut la Rapid, a terminat pe locul 8 şi va înfrunta liderul.
Ce-i de făcut în acest caz? Probabil că cea mai bună soluţie ar fi, dacă tot se doreşte întinerirea echipei, ca acţiunea să înceapă de la „cap“. În acest caz se impune schimbarea antrenorului, iar cea mai bună soluţie (de viitor, mai puţin costisitoare şi chiar capabilă de a atrage atenţia iubitorilor sportului) ar putea-o reprezenta aducerea celei mai bune baschetbaliste a Vâlcii din ultimii ani, profesoara Claudia (Coca) Niţulescu (foto dreapta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe