Nu mai e loc de jumătăţi de măsură!

joi, 6 aprilie 2006

CSM Rm. Vâlcea - Petrolul Ploieşti

Nu mai e loc de jumătăţi de măsură!

vâlcenii trebuie să obţină prima victorie din retur

 

  Optimiştii spun că este bine pentru CSM Rm. Vâlcea faptul că în primele trei etape echipa nu a pierdut nici un meci şi se află în continuare pe locul 2. Pesimiştii văd „partea goală a paharului“, spunând că nu poţi avea pretenţii la locul 2 din moment ce obţii doar trei puncte din nouă posibile în condiţiile în care adversarele fac parte din categoria celor care luptă pentru evitarea retrogradării. Realiştii nu se uită în urmă: ne aşteaptă „momentul adevărului“, adică meciul cu principala contracandidată la locul 2: Petrolul Ploieşti.

  Aici lucrurile sunt simple. Dacă CSM bate, va lua un avans liniştitor pentru o bună bucată de timp. La un rezultat de egalitate lucrurile se complică pentru că „intră în cărţi“ ocupantele următoarelor locuri: 3, 4 şi 5, adică Unirea Urziceni, Dacia Mioveni şi CS Otopeni, iar la ultima dintre ele va trebui să ne deplasăm săptămâna viitoare. În fine, un nedorit eşec ne-ar coborî de pe locul 2 cu şanse din ce în ce mai mici de a reveni acolo unde suntem acum.

În lot atmosfera este bună. Chiar dacă există unele accidentări, rezervele sunt dornice să se afirme şi întreaga echipă vrea să astâmpere setea de spectacol şi victorie a publicului vâlcean. La mijlocul acestei săptămâni CSM-ul a disputat un meci amical cu modesta divizionară D Unirea Tricolorul Goleşti într-un „joc şcoală“ în care „municipalii“ au marcat de 12 ori. Scopul acestui amical a fost şi de a destinde puţin atmosfera puţin tensionată de miza paridei ce va avea loc la finele acestei săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe