Se ştiu semifinalistele fazei judeţene

luni, 6 martie 2006

Cupa României

 

Se ştiu semifinalistele fazei judeţene

 

  Startul competiţiilor oficiale organizate de AJF Vâlcea a fost dat de sferturile de finală ale Cupei României. Capul de afiş al rundei s-a disputat la Horezu, acolo unde s-au aflat faţă-n faţă ocupantele primelor două locuri din Divizia D. Echipa de pe locul 3, Minerul Berbeşti, s-a deplasat la singura grupare din Divizia Onoare ajunsă până-n această fază: Topologul N. Bălcescu, iar echipa de pe locul 4 din „D“ - AS Şirineasa - a primit vizita codaşei Unirea Tricolorul Goleşti. Un alt meci, ce ar fi trebuit să fie mai interesant decât cel de la Şirineasa, s-a disputat la Popeşti, acolo unde Luncavăţul a înfruntat Măciuca Petrodam. 

Liderul s-a ars la Flacăra

La Horezu, echipa de pe primul loc a pierdut din nou, aşa cum a făcut-o şi în campionat, finalmente a fost 4-3 pentru Flacăra în disputa cu Cozia, scorul final fiind stabilit după cele 90 de minute la capătul cărora se consemnase egalitate.

 

Mineri, haliţi de „crocodili“

Gafa făcută de conducerea clubului din Berbeşti de a accepta să evolueze în deplasare, după ce prin tragerea la sorţi îşi câştigaseră dreptul să joace acasă, i-a costat. A fost egalitate în timpul celor 90 de minute de joc, apoi gazdele s-au impus cu 3-2, „crocodilii“ de la Topologul Nicolae Bălcescu fiind performerii Cupei: singura echipă din Divizia Onoare ajunsă în sferturi şi mai apoi în semifinale.

 

S-a îndeplinit visul lui Şerban

Primarul comunei Popeşti, binecunoscutul Costel Şerban, şi-a dorit foarte mult ca echipa sa să ajungă în semifinale. Obiectivul trasat de el jucătorilor a fost realizat ca urmare a victoriei la limită, 1-0 cu Petrodam Măciuca.

 

Persu a văzut ce arbitri are

 

În meciul de la Şirineasa echilibrul a durat doar o repriză. Experimentata echipă gazdă s-a impus după pauză în faţa unor adversari cu mulţi juniori în teren. La meci a asistat şi preşedintele Mihai Persu, însoţit de secretarul Iustin Croitoru şi de ofiţerul de presă Gabi Cârjaliu. Cu acest prilej au putut vedea ce panarame de arbitri activează în fotbalul judeţean. Un gol marcat cu mâna a fost invalidat după multe discuţii şi după intervenţia observatorului Pintilie, iar deciziile asistenţilor au stârnit nemulţumiri. Unirea Tricolorul este oprită pentru al treilea an consecutiv în sferturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe