INFO administrativ

luni, 6 martie 2006

INFO administrativ

CET Govora îl ajută pe primar să-şi respecte promisiunile
 
      În perioada imediat următoare SC CET Govora SA va continua lucrările de întregire şi punere în funcţiune a conductelor de recirculare a apei calde de consum menajer la PT 3 Ostroveni (blocurile B2, B3, B4, B5, C 16 scarile D şi E), PT 4 Ostroveni (blocurile A 17 - scările D, E, F, G, H, I), PT 9 1 Mai (blocurile 1, 3, 4, 6, 6A, B3), PT 23 Cerna (blocurile 36, 34, C 11, C 12, Maior V.Popescu), PT 13 Piaţa Centrală (blocurile G, H, I, J, Cozia, L Cozia). Această măsură a fost luată în urma numeroaselor sesizări  ale cetăţenilor la întâlnirile cu primarul  Râmnicului, care se plângeau de faptul că apa caldă ajunge foarte greu la etajele superioare, uneori  aceştia fiind nevoiţi să aştepte zeci de minute cu robinetul deschis.
      SC CET Govora a pus deja în funcţiune conductele de recirculare a apei calde la  mai multe blocuri din cadrul unor asociaţii de proprietari din cartierele Ostroveni, 1 Mai şi Centru.
 
 
Direcţia de Protecţie Socială – Râmnicu Vâlcea acordă
 Ajutor de urgenţă pentru salvarea unei vieţi

          În săptămâna 6-10 martie a.c. Direcţia de Protecţie Socială – Râmnicu Vâlcea va întocmi  situaţiile centralizatoare pentru realizarea plăţilor aferente lunii februarie a.c. privind : ajutorul social acordat în baza Legii 416/2001 privind venitul minim  garantat  (de acest ajutor beneficiază 328 de familii - 848 de persoane, suma reprezentând ajutorul social = 40.289 lei RON) ; îndemnizaţia pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani iîn cazul copilului cu handicap (OUG 148/2005) - 60 de cereri depuse de titulari ai îndemnizaţiilor aflaţi în plată la data de 31.12.2005, 72 de dosare noi.
       Stimulentul se acordă persoanelor îndreptăţite să beneficieze de îndemnizaţie   pentru  creşterea copilului, dar care s-au intors la serviciu înainte de împlinirea vârstei de 2, respectiv 3 ani  a copilului. Plăţile se vor realiza de către Direcţia de Muncă, Solidaritate Socială şi Familie Vâlcea.
Direcţia de Protecţie Socială – Râmnicu Vâlcea va acorda şi un ajutor de urgenţă de 500 lei noi unei persoane cu venituri modeste aflată în situaţie de risc social, pentru efectuarea unei intervenţii  chirurgicale necesare fiicei sale, persoană cu handicap accentuat. 
 
Flash informativ

 Exproprieri pentru Bulevardul Tineretului

       Inspectorii Serviciului Cadastru din cadrul Primăriei Râmnicului, împreună cu specialişti ai firmei “Inteligis”au procedat la trasarea bulevardului Tineretului pe zona de la Bazar spre strada Ostroveni, urmând ca de săptămâna viitoare să se lucreze la identificarea  proprietarilor suprafeţelor de teren,  care vor fi afectate de bulevard. Aceştia vor fi înştiinţaţi cu privire la procedura de  expropriere a  terenurilor respective.

  Licitaţie pentru spaţii comerciale
 
 Direcţia Administrării Pieţelor şi Târgurilor rganizează în data de 6 martie 2006 licitaţie publică cu strigare privind închirierea unor spaţii comerciale în Complexul Comercial  PT 3 Ostroveni, la care pot participa agenţi economici, persoane fizice şi juridice, care deţin terenuri cu contract de închiriere în Bazar Ostroveni şi nu detin cu titlu de chirie alte spaţii în PT 3 Ostroveni.
 
Păsările nu se mai comercializează în pieţe şi târguri
 
 În conformitate cu adresa nr.200/02.03.2006, emisa de  Direcţia Sanitar Veterinară şi Siguranţa Alimentelor Vâlcea, se interzice comercializarea păsărilor vii şi a ouălor de către producătorii particulari, cât şi vânzarea păsărilor exotice în pieţele de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, din cauza declarării oficiale a focarelor de gripă aviară în ţara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe