Deputatul Vlădoiu condamnă vânătoarea de primari şi consilieri locali

miercuri, 22 martie 2006

Deputatul Vlădoiu condamnă vânătoarea de primari şi consilieri locali

  

 În această săptămână, deputatul PSD, Aurel Vlădoiu, a citit în plenul Camerei Deputaţilor următoarea declaraţie politică: „La Vâlcea, la fel ca în întreaga ţară, partidele aflate la putere au declanşat o acţiune de-a dreptul diabolică de racolare a primarilor PSD. Liderii Partidului Democrat, Partidului Naţional Liberal şi Partidului Conservator au declanşat o adevărată vânătoare de primari. Cât e ziua de mare, oamenii Alianţei şi conservatorii aleargă prin tot judeţul pentru a-şi mări artificial numărul de edili şi membri.

   Competiţia este acerbă, pe primul loc aflându-se, momentan, Partidul Democrat, urmat de PNL şi de PC.

Oamenii sunt îmbrobodiţi de cei trei preşedinţi de partide, că dacă vor sări în barca lor, va începe să curgă numai lapte şi miere în respectivele localităţi. Pentru a-şi atinge scopurile le promit câte-n lună şi-n stele: de la fonduri pentru comunităţile sărace, până la avantaje de natură personală. Nebunia este totală, oamenii Puterii de la Vâlcea au mers până acolo încât se faultează între ei în teritoriu în dorinţa de a racola cât mai mulţi primari. Până acum prin presiuni de orice natură şi promisiuni irealizabile, în cea mai mare parte, coaliţia PD+PNL+PC a reuşit să-i înregimenteze pe primarii PSD mai „slabi de înger“ din localităţile: Livezi, Berbeşti, Roeşti, Sălătrucel, ca să dau doar câteva exemple. Coaliţia Dezastru şi Amar nu se opreşte aici! Şi-a îndreptat privirile „hămesite“ şi către consilierii locali şi judeţeni, pe care-i ademeneşte cu funcţii şi favoruri de tot felul. Grav este faptul că, în această acţiune de racolare a aleşilor locali ai PSD-ului sunt implicate şi anumite instituţii ale statului, care joacă după cum le cântă mai-marii politici. Fiecare conducător de instituţie descentralizată îşi susţine, în această campanie furibundă, preşedintele de partid şi joacă un rol esenţial în acţiunea de intimidare a aleşilor noştri.

   Conducerea PSD Vâlcea i-a avertizat pe primari şi ceilalţi aleşi ai săi din teritoriu să se gândească de două ori înainte de a face pasul spre un alt partid, deoarece s-ar putea să nu mai existe cale de întors!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe