|luni, noiembrie 29, 2021
  • Follow Us!

încă un eşec, dar rămânem pe podium 

Handbal feminin / Liga Naţională

 

Încă un eşec, dar rămânem pe podium

 

   Ulciorul nu merge de multe ori la apă, iar acest proverb trebuie să-l cunoască foarte bine Cornel Bădulescu, antrenorul handbalistelor de la Oltchim El a încercat în câteva rânduri, după sancţiunile dictate vedetelor de către conducerea clubului, să promoveze unele junioare, însă şi acestea par a se stinge treptat-treptat, chiar dacă în confruntările cu modestele Cetate Deva şi CSM Sibiu au dat randament.

Istoria nu s-a repetat şi la Baia Mare, acolo unde, în ciuda câtorva momente mai bune, gazdele au fost stăpâne pe joc şi au dispus de echipa noastră cu scorul de 27-25.

Din fericire două surprize ale etapei s-a înregistrat la Deva şi Buzău, acolo unde au fost învinse şi HCM Roman, şi Astral Poşta Câlnău. Dacă eşecul celor de la Roman în Ardeal nu poate să fie extrem de surprinzător, în schimb victoria echipei Dunărea Brăila la Astral era de neînchipuit. Graţie acestor două rezultate fetele noastre au rămas pe podiumul clasamentului şi îşi pot păstra această poziţie şi după runda următoare când la Vâlcea vor veni moldovencele de la Piatra Neamţ.

Eşecul de la Baia Mare nu face decât să ne dorim mai mult revenirea în ţară a realelor vedete Luminiţa Huţupan, Steluţa Luca, Narcisa Lecuşanu şi altele. Obiectivele rămase de îndeplinit, locul 2 în campionat şi câştigarea Cupei României, nu pot fi îndeplinite cu ceea ce are acum la dispoziţie antrenorul Bădulescu

George ANDREI

Leave a Response