Când doi se ceartă, al treilea câştigă?

joi, 23 februarie 2006

În sfârşit, aflăm urmaşul lui Costică-Vâlcea

Când doi se ceartă, al treilea câştigă?

Jackie Pintilie şi Sandu Şocu sunt convinşi că dacă intră în turul doi, ajung la preşedinţie!

  A sosit momentul adevărului: ziua în care reprezentanţii echipelor de fotbal din Vâlcea vor trebui să-şi aleagă şeful. Rămâne de văzut dacă acei câţiva zeci de indivizi se vor gândi la binele fotbalului din Vâlcea, sau vor alege un preşedinte după cum le-au dictat interesele, după cum le-au impus sponsorii.

Se aşteaptă un aflux de primari la ALEGERI 

  Pornind de la ordine politice sau de la interese personale, la Adunarea Generală a AJF vom avea surpriza să vedem mulţi primari, mai mulţi decât în alte dăţi. Indivizi care se afişează la meciuri doar pentru a câştiga capital electoral, care dau bani din buget la fotbal doar ca să figureze ca susţinători ai echiepei din comună, vin acum la Adunarea Generală să voteze, fiind departe de fenomen şi aproape de interesele politice sau de grup. Deja sunt preşedinţi de cluburi, oameni care duc greul acestui fotbal, nemulţumiţi de această situaţie. Ei spun că nu este normal ca un primar, care în afara faptului că vine la meciuri şi-şi lămureşte consilierii să aprobe nişte sume de câteva de milioane de la buget pentru fotbal, nu face mare lucru pentru echipă. Trasatul terenului, disciplina în rândul jucătorilor, relaţia cu AJF-ul, cu arbitrii şi cu spectatorii pică în grija preşedinţilor de echipe, însă de soarta fotbalului judeţean vor să decidă primarii! Şi nu e drept! Tocmai de aceea se anunţă posibile surprize la alegeri. În timp ce majoritatea celor implicaţi în fenomen spun că la alegeri va exista un tur al doilea între Dumitru Lovin şi Mihai Persu, există şi voci care susţin contrariul. Aceştia spun că doar Lovin poate fi sigur de accederea în turul 2, iar ca adversar ar putea fi nu doar Persu. şanse mai au Pintilie şi Şocu. Ori, dacă unul dintre aceştia ajunge în finală contra lui Lovin, poate că doar în cazul lui Pintilie mai sunt incertitudini, însă Sandu Şocu are şanse mari. Depinde însă de gândirea reprezentanţilor de echipe. O „echipă“ cu Lovin - preşedinte şi Şocu - secretar este considerată de majoritatea votanţilor drept cea mai bună soluţie pentru fotbalul judeţean în acest moment.

Ne aşteptăm la un circ ieftin

  Pentru că vicepreşedintele Pintilie nu acceptă să piardă uşor alegerile, putem bănui că, aşa cum s-a mai întâmplat de alte dăţi la AJF, în Adunarea Generală ne aşteaptă un nou spectacol făcut de „taliban“. El îi va ataca la cuţie pe Zbârna, Şocu şi Lovin cu scopul de a-l ajuta pe Mihai Persu să câştige alegerile. În plus, în momentul alagerilor ar putea să ajungă la Adunarea Genearlă a AJF şi „neamţul“ Sorin Radu cu 30 de seturi de echipament şi 150 de mingi, Dacă Sandu Şocu va fi ales preşedinte, atunci cele mai sărace echipe din Vâlcea vor pleca acasă cu câte un rând de echipament şi cu minim trei mingi de fiecare!

Zbârnea şi Cumpănaşu au de gând să se retragă

Din declaraţiile publice date până acum a rezultat faptul că doi candidaţi bat în retragere. Ambii au de gând ca în plenul Adunării Generale să anunţe că se retrag şi îi vor ruga pe susţinătorii lor să-şi îndrepte voturile către Tache Lovin. Gestul lor va fi unul normal, făcut deliberat. Mitică Cumpănaşu ştie că are şanse minime de a obţine mai mult de un vot, de aceea a ales să se retragă „în plină glorie“. În schimb Sergiu Zbârnea crede că prin gestul său de a-l ajuta pe agricultorul Lovin, ar putea să fie iertat de acesta şi poate prinde şi profesorul vreo funcţie în AJF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe