Remus Borza, atac dur la adresa PSD după anunțul demiterii din guvern

duminică, 9 iunie 2019

Consilierul Vioricăi Dăncilă, Remus Brorza, a ieșit la atac după anunțul demiterii sale la mai puțin de o săptămână după numire.

Remus Borza, consilierul onorific al premierului, a fost demis de Viorica Dăncilă la doar o săptămână după numire, anunță surse citate de Realitatea TV.

Decizia premierului vine după declarațiile lui Borza făcute la un post TV în care consilierul propunea modificarea ordonanței 114 și reducerea numărului de bugetari și de ministere.

Potrivit surselor, mai mulți oameni din PSD s-au declarat nemulțumiți de declarațiile lui Remus Borza.

Chestionat de DCNews.ro cu privire la demitere, Borza a precizat că acesta este dreptul premierului. „Este posibil. E dreptul suveran al premierului: cine m-a numit poate să mă și demită. Nu e nicio tragedie, dacă într-adevăr așa stau lucrurile", a spus Remus Borza, sâmbătă, 8 iunie, pentru DCNEWS.RO.

„Doar că Guvernul Dăncilă și implicit PSD aveau o șansă istorică de a se recredibiliza, de a-și asuma și corecta o anumită evoluție a unor stări de lucruri sau realități economice. Sigur, nu au făcut-o, probabil din rațiuni tot politice, doar că această negare și lipsă de asumare va costa PSD, dar în primul rând va costa țara", a declarat deputatul.

Sursa: realitateatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe