Sparle si soparle, 15.05.2023

duminică, 14 mai 2023
  • A treia încercare de vânzare a activelor deținute de falimentara Oltchim în județul Argeș. La data de 25 mai 2023, lichidatorii judiciari ai debitoarei Oltchim organizează şedinţă de licitaţie publică cu strigare pentru vânzarea, în bloc, a activelor proprietatea Oltchim, situate în Argeş (fosta Arpechim). Preţul de pornire al şedinţei de licitaţie este de 42 milioane de euro. Blocul de active „Platforma Bradu”, ce face obiectul şedinţei de licitaţie, este compus din: bunuri imobile, respectiv terenuri intravilane în suprafaţă totală de 165 hectare şi construcţiile edificate pe acestea; investiţiile în curs de execuţie; construcţii speciale; bunuri mobile, constând în principal din utilaje, echipamente, tehnologii, şi obiecte de inventor; drepturile de proprietate intelectuală şi autorizaţii. În 2009, pe vremea fostului director Constantin Roibu, Petrom a vândut Arpechim combinatului chimic Oltchim, pentru suma de 13 milioane de euro.

 

 

  • Deși avea un interes direct să promoveze municipiul Drăgășani, primarul Cristian Nedelcu a... lipsit cu desăvârșire de la simpozionul „Drăgășani - zonă turistică de interes național”, organizat zilele trecute la crama AVINCIS de pe Dealul Dobrușa. Simpozionul a fost onorat de prezența ministrului liberal al antreprenorialului și turismului, Constantin Daniel Cadariu. De asemenea, au participat oameni politici și oameni de afaceri recunoscându-se astfel caracterul benefic al inițiativei.

 

  • Anunțul viceprimarului Virgil Pîrvulescu, privind candidatura în 2024 la șefia liberalilor vâlceni, a luat pe multă lume prin surprindere, iar mare parte din membrii „galbeni” s-au arătat scârbiți de gestul președintelui PNL Râmnicu Vâlcea. În ultimii ani, ziarul nostru i-a reproșat multe deputatului Buican, i-a adus critici argumentate, însă nu se compară cu ipochimenul de Pîrvulescu, care odată ce va fi instalat la șefia PNL Vâlcea va îngropa definitiv acest partid istoric, cel puțin la nivel de județ!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe