Sparle si soparle

miercuri, 29 decembrie 2010

Sparle si soparle

• De tot hazul şi necazul: anul trecut, consilierul local PNL Bogdan Pruteanu a trăit doar... din mila statului, din alocaţiile şi indemnizaţiile date de Ministerul Muncii. Cu toate că are teren pe la Voineasa, maşină, apartament şi este patron la barurile Essentza din Râmnicu Vâlcea, Bogdan Pruteanu spune că în 2009 a avut doar venituri de 108 milioane lei vechi. Ruşinică, băieţică!

• Mai mulţi proprietari din blocul C7 din cartierul Ostroveni sunt total nemulţumiţi de un “locatar" care tulbură noapte de noapte liniştea publică şi dă muzica la maxim. în acest sens, sesizăm oficial Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea şi publicăm adresa celui care tulbură liniştea publică: cartier Ostroveni nr. 4, bloc C7, scara A, etaj 5, apartament 22. Aşteptăm primele măsuri, având în vedere că “locatarul" nu se află la prima faptă de acest fel!

• Dan Niţu este premiant la afaceri, dar repetent în politică. Jurnaliştii trăitori pe lângă Damila i-ar face “un pustiu de bine", dacă i-ar spune verde-n faţă lui Niţu ceea ce cred cu-adevărat despre el: că este o nulitate absolută în plan politic. Domnule Niţu, lăsaţi baltă politica, că nu e de dumneavoastră, vă mărturisim cu maximă sinceritate! Dan Niţu este un looser absolut în domeniu, pierzând toate bătăliile politice în care a fost implicat până acum: Primăria Măciuca, funcţia de deputat (cu securistul Harnagea), bătălia pentru Primăria Râmnicului (cu imberbul Pistolică) etc.

• Primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, a luat o nouă ţeapă chiar de la propriul partid. Despre ce este vorba? La ultima şedinţă a consiliului local, primarul a introdus pe ordinea de zi, pentru a cincea oară, propunerea de acceptare a “donaţiei" unui teren de 13.000 mp în zona Cetăţuia, propunere care trebuia să întrunească 16 voturi, exact cât are PDL. Numai că de la şedinţă a lipsit consiliera PDL Mariana Bălan, astfel că, pentru a nu mai prelungi “agonia", primarul a retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre respectiv. Se pare că această insistenţă a primarului are şi o explicaţie: în spatele proprietarului terenului se află... Constantin Roibu!

• Consilierul local Dorin Chiriţă a plecat de la PSD şi a trecut în barca... PDL Vâlcea. Cel puţin asta afli dacă consulţi site-ul oficial al Primăriei Râmnicului....

• Fostul berar şef al Vâlcii, Nicu Spiridon, şi-a văzut visul cu ochii, după ce consilierii judeţeni au aprobat majorările salariale şi sporurile pentru... directorii şi şefii din Serviciul Public de Pază. Asta s-a întâmplat săptămâna trecută, după ce Ion Cîlea a promis, în prealabil, că va face o “analiză serioasă", dar apoi s-a răzgândit şi i-a lăsat în continuare pe agenţii de pază cu salarii de 5-6 milioane lei vechi. Of, of, domnule Cîlea!

• Imediat după sărbători, la început de an nou, vom relua dezvăluirile despre “Don Costelino Roibulini". Vom publica fotografii cu palatul pe care acesta îl deţine în Spania şi vom scrie despre legăturile acestuia cu fostul premier al României, Petre Roman. Aşadar, ţineţi aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe