Inspirat din tradițiile culinare românești, Deliciul Boierului este o delicatesă creată cu pasiune și respect pentru arta culinară, aromele consacrate, bogăția și armonia gusturilor.
Gata de savurat, terina este preparată din carne și organe de porc, tocate grosier pentru a păstra aroma, savoarea și suculența cărnii, condimentate și apoi lăsate la copt pe îndelete, pentru desăvârșirea unui gust menit să sature pofte boierești.
Produsul este ambalat în caserole, cu greutate fixă de 500 de grame.
Deliciul Boierului se adaugă unui portofoliu de peste 400 de produse cu care DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri se adresează partenrilor și clienților finali. Sortimentația, permanent diversificată, cuprinde carne și preparate din carne de porc, mânzat, vită maturată, miel, oaie, de la carne proaspătă - carcase porționate și piese tranșate, la carne preparată – sortimente de carne marinată, produse pentru grătar, până la produse crud uscate, specialități afumate, produse de sezon și game variate de salam, parizer, șuncă presată, crenvurști și cârnați.
La masă, în familie
Web Design by DowMedia