Sparle si soparle, 02.06.2022

joi, 2 iunie 2022

• Din dorința prostească de a se opune la orice inițiativă care privește dezvoltarea Râmnicului, cei 9 consilieri locali liberali (manevrați de „păpușarul” Virgil Pîrvulescu) au votat împotrivă marți, în cadrul ședinței ordinare, la propunerea privind declararea de interes public local, cu destinația de drum de acces, a unui teren 700 mp. Pentru a trece proiectul de hotărâre trebuiau întrunite minim 16 voturi! În luna aprilie, societatea RV Ferdinand Projects SRL a formulat oferta de donaţie către Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a arterei de circulaţie cu 4 benzi, în suprafaţă de 14506 mp, urmând ca pentru finalizarea demersurilor necesare realizării efective a transferului dreptului de proprietate aceştia să prezinte oferta de donaţie autentificată la un notar public. În urma verificărilor în teren şi a bazei de date cadastrale a imobilelor a rezultat că terenul situat în capătul de Nord al drumului propus pentru donaţie către municipiul Râmnicu Vâlcea şi care face legătura cu strada Matei Basarab, în suprafaţă de 700 mp, nu este înscris în nici o carte funciară şi nu este inventariat în domeniul public sau privat al municipiului Râmnicu Vâlcea.

• Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea are deosebita plăcere de a anunța „Premierea elevilor vâlceni” care au obținut rezultate bune și foarte bune la concursurile și olimpiadele naționale înscrise în Calendarul Ministerului Educației în anul școlar 2021-2022. Evenimentul va avea loc joi, 2 iunie 2022, începând cu ora 14.00, la Filarmonica Ion Dumitrescu din municipiul Rm. Vâlcea. ISJ va acorda diplome elevilor și cadrelor didactice care i-au pregătit iar sponsorul evenimentului, Asociația „General Magheru”, va oferi premii în bani elevilor vâlceni premiați.

• O adevărată premieră, după mulți ani. Ședința ordinară a Consiliului Județean Vâlcea s-a desfășurat marți, 31 mai 2022, la Drăgășani, pe ordinea de zi aflându-se proiecte importante, aprobate în unanimitate de colegii consilieri județeni prezenți. „Împreună cu aceștia, am luat hotărârea de a desfășura ședințele de Consiliul Județean și în alte zone ale județului, prima deplasare fiind în municipiul Drăgășani”, a transmis președintele Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe