Tribunalul Vâlcea a dispus deschiderea falimentului companiei REMAT și a decis dizolvarea debitorului

joi, 24 februarie 2022

 

La data de 17 februarie 2022, Tribunalul Vâlcea a dispus deschiderea falimentului companiei REMAT și a decis dizolvarea debitorului. Conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor, SC Remat SA Vâlcea a înregistrat în anul 2020 venituri totale de circa 8,8 milioane de lei, o cifră de afaceri de 8 milioane de lei şi pierderi de 1,44 milioane de lei. SC Remat SA a avut în anul 2020 sub 40 de salariaţi, obiect de activitate „Recuperarea materialelor reciclabile sortate”, iar capitalul social subscris şi vărsat era de 1,1 milioane de lei.

La data de 31 decembrie 2020, SC Remat SA înregistra un nivel al datoriilor totale de circa 9,7 milioane de lei și active imobilizate de 7,1 milioane de lei. Cu sediul social în comuna Bujoreni, SC Remat SA este deţinută de Gheorghe Florin Cazacu - 93,05% şi alţi acţionari - 6,95%. În urmă cu 4 ani, societatea deţinea trei centre mari (la Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi Horezu) şi 12 puncte de lucru: în Alunu, Băbeni, Brezoi, Frânceşti, Govora, Racoviţa, Râureni şi Voineasa.

SC Remat SA este o societate privată pe acţiuni înfiinţată în anul 1991, ca parte a vechiului IJRVMR (Înteprinderea Judeţeană de Recuperare şi Valorificare a Materialelor Refolosibile). În 1995 conducerea societăţii începe procesul de privatizare al societăţii transformând astfel angajaţii firmei în acţionari. Începând cu 1995 societatea devine 100% privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe