Sparle si soparle, 25.10.2021

duminică, 24 octombrie 2021
  • Joi, 28 octombrie, Curtea de Apel Pitești este așteptată să se pronunțe definitiv la contestația în anulare (apel) depusă de fostul șef al Ocolului Silvic Voineasa, Gheorghe Deaconeasa, împotriva deciziilor de condamnare la închisoare pentru „fapte de corupție”. Conform practicii judiciare de până în prezent, este așteptată o hotărâre de eliberare din penitenciar, având în vedere că Gheorghe Deaconeasa a stat după gratii peste 5 ani și jumătate, adică mai mult de o treime din pedeapsă. La penultimul termen, din 9 septembrie, Curtea de Apel Piteşti a decis: „În vederea garantării dreptului la apărare, faţă de lipsa apărătorului ales al contestatorului, încuviinţează cererea de amânare formulată de acesta din urmă şi acordă termen la data de 07 octombrie 2021. Pune în vedere contestatorului să întreprindă toate demersurile necesare, astfel încât apărătorul său ales să se prezinte la termenul fixat”. Vom ține la curent cititorii despre derularea procesului!

 

  • Din declarația de avere a consilierului local PSD Fănel Lețu, aflăm că acesta a câștigat anul trecut suma totală de 550 milioane de lei vechi, din care, cea mai mare parte, din salariile de șef serviciu la SC Piețe Prest SA, pe când soția lui a ridicat sub 300 milioane de lei vechi de la aceeași societate. Averea lui Fănel Lețu mai cuprinde un teren în comuna Mihăești, un apartament în Râmnicu Vâlcea și o casă în Mihăești, două mașini (Nissan Mycra și Volkswagen Passat), plus 12.000 de euro bani puși la Banca Transilvania anul trecut.

 

  • Având în vedere necesitatea aducerii la îndeplinire a programului de răscumpărare aprobat prin AGEA din data de 30.06.2021, Consiliul de Administrație al SC Chimcomplex SA Borzești, întrunit statutar în ședința din data de 18.10.2021 la punctul de lucru al societății din București, a decis convocarea unei Adunări Generale Extraordinare a Acționarilor în data de 26.11.2021, la sediul societății din Onești, județul Bacău, având pe ordinea de zi un singur punct: aprobarea actualizării prețului maxim de răscumpărare a acțiunilor în cadrul programului de răscumparare aprobat prin AGEA din data de 30.06.2021, de la valoarea de 15 lei/acțiune, la valoarea de 30 lei/acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe