Ghid pentru pariuri sportive: cele mai tari ponturi pe care să le urmezi

vineri, 27 august 2021

Sursa foto: https://www.freepik.com/premium-photo/gold-lettering-sports-betting-background-with-soccer-ball-stadium_5948268.htm#page=1&query=sport%20bet&position=13 

Te atrag suspansul și emoțiile de la pariuri sportive, mai ales când știi că ai șansa unor câștiguri frumoase. Vrei să afli toate detaliile acestui hobby plin de adrenalină, de aceea îți prezentăm în continuare un mic ghid pentru pariuri sportive, din care să te inspiri pentru cele mai tari ponturi pe care să le urmezi, dar și greșeli pe care să le eviți, ca să devii un specialist în betting pe sporturile care îți plac:

Ponturi pentru extra șanse la pariuri sportive

Pic cu pic se strânge potul

Ca să faci bani din pariuri sportive trebuie să pierzi mai puțini bani decât cheltui, nu să câștigi mai mult decât investești. Cu alte cuvinte, este necesar să-ți stabilești un buget de joc săptămânal sau lunar și să-l respecți cu strictețe, ca să ai în permanență sumele necesare atunci când se ivește ocazia unor pariuri sportive promițătoare.

Planifică pariurile pentru săptămâna în curs și setează alerte la competițiile importante din perioada următoare. Astfel vei avea în permanență situația la zi cu finanțele tale și cu oportunitățile de investiții în pariuri.

Faci ce vrei, dar știi ce faci?

Poți să pariezi când vrei, cât vrei, pe ce sport vrei. Dar ca să ai cele mai mari șanse de câștig trebuie să pariezi în cunoștință de cauză, adică să știi regulile sporturilor respective, pentru a înțelege evoluția echipelor și a jucătorilor.

Studiază cotele disponibile la pariuri sportive online pentru cele mai importante evenimente și stabilește o strategie de joc la fiecare competiție, ca să fii mereu informat și pregătit pentru câștig.

Cine știe câștigă!

Cu siguranță că ești la curent cu ce se întâmplă în fotbal și tenis, cele mai îndrăgite sporturi la pariuri online. Dar ca să-ți mărești șansele de câștig, un pont bun este să înveți mai multe sporturi și să urmărești unde sunt cele mai bune cote. Te vei bucura de extra money și îți vei îmbogăți cunoștințele despre discipline sportive mai puțin cunoscute la noi, precum MMA (mixed martial arts), baseball, futsal, fotbal american, darts, badminton, cricket, golf, biliard sau snooker.

Greșeli pe care să le eviți la pariuri sportive

Strategia cui pe cui se scoate nu funcționează

Se întâmplă să nu-ți meargă totul ca pe roate într-o zi de pariuri sportive. Nu plusa, nu ridica miza și mai ales nu te încăpățâna să stai pe platformă până recuperezi suma pierdută. Strategia cui pe cui se scoate este contraindicată în betting. Jocul la recuperare doar îți va irosi resursele mai repede și-ți va diminua șansele de redresare. Analizează unde ai greșit, așteaptă câteva zile, apoi revino mai norocos și mai informat.

La pomul lăudat nu te duce cu pariul

Un pont grozav pe care să-l ai în vedere oricând joci pariuri sportive online: nu te lua după pariuri despre care ți se spune că sunt 100% sigure, sau când site-urile de știri sportive dau ca sigură o victorie, un golgheter sau un campion. Gândește-te de două ori înainte să mizezi sume importante și fii atent la detaliile care fac diferența între pierdere și câștig: forma fizică a jucătorilor, cartonașele acumulate, accidentările suferite recent, schimbările de lot și transferurile unor vedete de la o echipă la alta. 

Nu paria decât ce vezi cu ochii tăi

Ai început cu pariuri sportive online simple, în variantă antepost și apoi ai fost cucerit de frumusețea și suspansul de la pariuri sportive live. Normal, toată lumea trece prin asta! Doar că trebuie să respecți o regulă simplă, ca să ai șansa unor câștiguri importante: plasează pariuri live doar pe meciurile, cursele sau competițiile pe care le urmărești în live streaming online sau la televizor. Doar fiind conectat direct la acțiunea din teren o să știi ce și când să pariezi. 

Reține ponturile prezentate în acest mini ghid pentru pariuri sportive și bucură-te de hobby-ul tău într-o manieră responsabilă, ca să devii un parior experimentat și câștigător!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe