Ce bijuterii se potrivesc cu personalitatea ta?

marți, 15 iunie 2021

Să găsești bijuterii care îți plac este floare la ureche, dar să găsești accesoriile care se potrivesc perfect tipului tău de caracter, asta este într-adevăr deosebit.

Și acest lucru capătă deosebită importanță când ne gândim cât de personale și intime sunt aceste mici obiecte prețioase, precum un mic inel cu piatra lunii sau poate o brățară de picior. Ele sunt adesea primite în dar de la cineva drag, sau luate în dar pentru noi înșine pentru a marca un eveniment important, sau de ce nu, o reușită personală.

Dar, indiferent care este ocazia sau motivul, bijuteria trebuie să se supună primei reguli de bază, aceea că purtătoarea trebuie să se regăsească în ea și cu stilul său. Știm că sarcina ar putea părea una dificilă, dar îți venim în ajutor cu câteva idei practice care te vor ghida către alegerea bijuteriei ideale.

Pentru cele ce adoră să fie mereu în centrul atenției

O fire liberă nu poate fi niciodată presată de reguli și restricții ea este întotdeauna liberă și gata să accepte noi provocări. Pentru o fire nestatornică, recomandăm bijuterii inedite, al căror design unic se face remarcat încă din prima clipă. Spre exemplu, acest Inel din argint Satellite - Piatra Lunii, o piesă statement cu o piatră semiprețioasă fermecătoare, ce împrăștie reflexii albastre la fiecare mișcare a mâinii.

Desigur, dacă inelele din argint nu sunt întocmai pe gustul tău, sau găsitul mărimii potrivite este o bataie de cap prea mare, atunci o brățară de picior este soluția! Îndrăznețe și întotdeauna de bun-gust, cu siguranță vei găsi una pe placul tău în oferta de bijuterii Indira. Fie că preferi argintul simplu, rodiat pentru un plus de rezistență, placajul cu aur rose gold chic sau cu aur galben luminos precum Brățară de picior Sundown, posibilitățile sunt nelimitate.

Pentru cele ce duc un stil de viață activ

Atunci când mâinile tale sunt mereu ocupate cu câte ceva bijuteriile nepotrivite pot deveni puțin inconfortabile. Dacă te regăsești mereu făcând sport, plecând în drumeții sau întreținând tot felul de activități creative, bijuteria ideală pentru tine este un inel asemeni Inelului din argint Firefly. Venind într-o mulțime de pietre semiprețioase precum Piatra Lunii, Granat, Topaz Mistic Onix Negru și multe altele, le poți amestecă după bunul plac astfel încât să îți creezi propriul look unic.

Tot pentru iubitoarele de bijuterii cu un stil de viață activ un colier sau cercei sunt la fel de ideali ca un inel cu Piatra Lunii. Colierul din argint Flaunt - Tanzanit se va potrivi perfect cu Inelul Firefly cu Ametist, și, împreună îți vor completa ținuta casual, sau de ce nu, chiar și look-ul de seară. Și pentru ca întreaga colecție să fie completă, nu poți uita de o brățară de picior vivace precum Brățară de picior din argint Purple Heart - Zirconiu .

Pentru cele care sunt întotdeauna gata de covorul roșu

Dacă în interiorul tău se ascunde o mică divă ce abia așteaptă să-și arate întreaga strălucire interioară, atunci trebuie mai întâi de toate să te asiguri că și pe exterior strălucești tot atât de puternic. Din nou, un inel cu Piatra Lunii îți poate aduce o surpriză deosebit de plăcută atunci când îi descoperi farmecul. Cu siguranță un Inel din argint Reina - Piatra Lunii Zirconiu îți va pica cu tronc de îndată ce îl vei așeze pe deget.

Pantofii tăi cu toc favoriți vor arăta mai bine decât oricând cand vei purta și o brățară de picior alături. Micul accesoriu îți va oferi un aer îndrăzneț, atrăgând atenția într-un mod discret către piciorul tău. Spre exemplu, poți asorta Brățară de picior din argint Annie cu inelul cu Piatra Lunii, iar efectul va fi unul cu totul deosebit. Cu atâtea opțiuni în oferta Indira cu greu te vei decide la care să te oprești. Dar partea bună este că în urma fiecărei comenzi plasate beneficiezi de 10% cashback, astfel încât să îți poți face un mic cadou oricât de des îți dorești..

Indiferent dacă stilul tău este casual, activ sau ceva mai strălucitor, la Indira îți vei găsi cu certitudine bijuteria ideală pentru tine, de care nu vei vrea să te mai desparți. Iar atunci când pur și simplu nu te poți decide ce model să comanzi, fii cu ochii în patru pentru a vedea ce reduceri sunt active pe site. Cu puțin noroc, nici nu va mai trebui să te gândești ce va rămâne pe wishlist până data viitoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe