Topul Firmelor Vâlcene va avea loc la Grand Hotel Sofianu

miercuri, 16 septembrie 2009

• În acest an,

Topul Firmelor Vâlcene va avea loc la Grand Hotel Sofianu

Vineri, 2 octombrie 2009, Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea va organiza ediţia a XVI-a a Topului Firmelor Vâlcene, un eveniment ce va fi găzduit în premieră de Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea. Anul trecut, gala s-a desfăşurat la sala Hotelului Cozia, din staţiunea Călimăneşti-Căciulata, unde au participat peste 100 de oameni de afaceri, directori, reprezentanţi de firme şi politicieni.

La ediţia din 2008  a Topului Firmelor Vâlcene, au fost acordate 22 de Distincţii de Excelenţă, dintre care amintim societăţile: SC Apavil SA, SC Hervil SA, SC Minet SA, SC Oltchim SA, SC Romsoft SRL, SC Sarcom SRL, SC Foraj Sonde Râmnicu Vâlcea SA, SC Conphys SRL, SC Magnetto Wheels Drăgăşani SA, SC Nurvil SRL şi SC Protectchim SRL. La categoria „Trofeul Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea”, câştigătorul premiului a fost societatea SC Proimsat SA condusă de Dan Dragomir. În 2007, marele premiu a fost cucerit de Dumitru Crăciunescu, prin firma sa, SC Diana SRL Râmnicu Vâlcea.

Recent, specialiştii Camerei de Comerţ şi Industrie au finalizat elaborarea metodologiei de realizare a Topului Firmelor Vâlcene. Evaluarea nivelului de performanţă şi stabilirea clasamentelor pe domenii, grupe de activitate şi grupe de mărime a firmelor, s-a realizat pentru anul financiar 2008, de către CCI Vâlcea, prin prelucrare electronică a datelor. Surse de date utilizate: informaţii economico-financiare şi situaţii financiare ale entităţilor pentru anul 2008, conforme cu directivele europene, puse la dispoziţie de Ministerul Economiei şi Finanţelor; informaţii despre firmele legal înregistrate în România, puse la dispoziţie de Oficiul Registrului Comerţului;

declaraţiile vamale pentru valoarea exportului, puse la dispoziţie de Autoritatea Naţională a Vămilor; informaţii furnizate de Camera de Comerţ Vâlcea. Au fost admise să participe la Topul Firmelor Vâlcene entităţile care sunt comercianţi, au realizat profit din exploatare, nu au datorii la bugetul de stat şi au cel puţin un salariat, conform bilanţului depus pentru anul 2008. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe